אוף, משהו לא טוב קורה בשכונה שלנו... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בואי אלינו!!! יו זה נשמע נורא ורק המחשבה עשתה לי בחילה לא יכולה לתאר לעצמי שאדם במודעות יקום בבוקר ויעשה דבר כזה...בלתי נתפס בכלל...איך אפשר לחיות עם עצמך....משוגעים!!!!!!!!! תשמרי טוב על הילדים ותהיו עירניים ואמן יתפסו כל החולרות
פיתוש, תמיד היו כאלו.
גם אני בתור ילדה זוכרת מקרים, לא אחד ולא שניים.....
אני הייתי מוציאה פלאפון מצלמת ת'בנ**** שולחת למשטרה, מעלה להם בפייסבוק וגם מעלה את זה לאתר של הפדופילים. מכירה אותו?
וכן בכל הארץ לצערינו יש חולירות כאלו פה גם ליד הבית ספר של יובל יש חתיבה היה עומד אחד ועושה את זה שהילדים היו יוצאים מהבית ספר ולא מבינים למה אני עדיין הולכת להביא ילדה בת 10 מהבית ספר...זאת ורק זאת הסיבה
זה פשוט ג'ונגל מה שנהיה כאן אבל מה שיותר מפחיד שהפדופילים האלה שמסתובבים בחוץ, "אחראים" רק לחלק קטן מהתקיפות המיניות כי לפי הסטטיסטיקה, 85% מהתקיפות המיניות נעשות ע"י תוקף שמוכר לקורבן (בן משפחה / חבר משפחה / מדריך / מורה וכו') בקיצור, צריך לשמור על הילדים ב 7 עיניים וכל הזמן לחפור על לא להתקרב לזרים, ושהגוף שלי ברשותי.
איזה מפחיד
אלוהים איזה פחד גם אני בתור ילדה נחשפתי לשכן שהיה עובר לידנו וחושף את איבר מינו היום כשאני רואה אותו ואת המשפחה שלו כ"כ בא לי לתפוס אותו ולקרוע אותו במכות על כל הטראומה שהוא גרם לנו
גועל נפש
ואהוו איזה פחד אלוהים
לצערינו זה תמיד היה... גם כשאנחנו היינו ילדים
אדווה ולירון צר לי אבל דבר כזה יש בכל מקום יש כאלה שעושים את זה יותר בדממה ויש כאלה שעושים את זה יותר בציבור אבל זה קיים אסור לסגור עינים
אני גם כל הזמן דואגת שהילדים יהיו בטווח ראיה שלי אני לא מסכימה ששחר ילך לאיזה איזור שעיניים שלי לא רואות אותו אף פעם אי אפשר לדעת מי מסתתר ואיפה
נכנסתי לאתר, זה ממש מפחיד, הם נראים נורמטיביים לחלוטין. אסור לסמוך על אף אחד ולשמור במיליון עיניים.... אני זוכרת למשל שאמא שלי אף פעם לא נתנה לנו לישון אצל חברות, היא אמרה שאף פעם אי אפשר לדעת מי גר לידך, תמיד ביקשתי ובכיתי שתרשה לי, אבל היום אני מבינה שלגמרי צדקה.
זה נורא...
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T www.sh-cbt.co.il