היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני גם הייתי הולכת להיבדק תמיד טוב להיות בראש שקט - תרגישי טוב
אחרי העבודה אני אקפוץ לבריאות האישה. [/url
ב"ה
מאמי!!! לא לזלזל,, גם אם תתקעי במיון העיקר תדעי שהכל בסדר! תמיד עדיף לצחוק במקום לבכות! לי רופא פעם אמר: אם את לא שקטה תבואי מקסימום יבדקו אותך ותלכי הביתה העיקר שתהיי רגועה!!
יש פדים כאלה בסופר פארם שבודקים אם זה מי שפיר... קניתי אותם פעם ולא השתמשתי- זה דיי יקר, אבל שווה למקרה שאת חושדת..
הפדים זה בוודאות של 100 אחוז? או שלפעמים זה מטעה? [/url
אני סובלת מרטיבות כזו כבר כמה חודשים טובים. בהריון הראשון והשני כל הזמן הלכתי לשלול ירידת מים. היום אני כבר מכירה את עצמי ולכן לא הולכת לבדוק. אני חושבת שאם יש חשד אפילו הקל ביותר צריך ללכת להבדק. לא רוצה להלחיץ אבל לאחותי היתה ירידת מים בטפטוף בשבוע 32.