שימוש בקולר נגד קרציות לכלבים בזמן שאני בהריון - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום אני נמצאת בהריון בשליש השני (שבוע 24 ) ובביתי יש 2 כלבות שאחת מהן ישנה עימנו בלילה במיטה, לאחרונה התחלנו להבחין בקרציות על גבי שתיהן ובעקבות כך קנינו 2 קולרי Kiltix של Bayer.
האם יש חשש להשתמש בקולרים אלו בזמן ההריון או שאין כל השפעה עליי או על העובר ?
ביררתי זאת לפני עם 2 וטרינרים שלטענתם אין כל סיכון בשימוש, אך על הקופסא רשום שלנשים בהריון לא מומלץ לבוא במגע עם הקולר (וטרינר אמר שגם לכלבות בהיריון שמים את הקולר).
אני מאוד מבולבלת כי מצד אחד הקרציות בפני עצמן מסוכנות גם לנו ומצד שני אני מפחדת שהרעל בקולר יכול להשפיע לרעה על העובר (לקולר יש גם ריח מאוד חזק). אני יודעת שכדאי שאני לא אגע בקולר אבל עיקר החשש הוא מאחר והכלבה ישנה איתנו בלילה במיטה ולא ממש ניתן למנוע זאת ממנה (מפונקת מאוד וזה כבר סיפור אחר...)
אשמח לקבל את עצתכם בנושא
בברכה,
עינת
1 תגובות
עמוד 1
שלום רב
אינני מכיר את הקולרים או את החומר הפעיל שנמצא בהם אני חושב שהוטרינר הוא סמכות טובה לזה את יכולה להתייעץ עם אחד ממרכזי הייעוץ התרופתי בקישור הבא: http://www.yoledet.co.il/medicines.asp