שיתופים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא הייתי פה שבוע והתגעגעתי!!
    אז קודם כל מזל טוב לכל החסויות, הלוואי וזה יהיה ארוך ומשעמם.

ועכשיו לשיתופים.

8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב.
    דבר שני, תירגעי את עשית השנה דבר מאד חשוב.
    זה לא שישבת בבית ולא עשית כלום, את גידלת 2 ילדים, תאומים! זה בכלל לא קל. זו עבודה מאד קשה.
    אז כל הכבוד לך, בהחלט עשית הרבה השנה.
    לגבי ההליכה...
    אוריקי התחיל ללכת בבת אחת בגיל שנה ו 4 חודשים. חכי תני להם קצת זמן, בשנייה שהם קולטים את הקטע הם מתחילים ללכת.
    גם אמילי הטורנדו עדיין לא הולכת.
    לפני גיל שנה וחצי זה אפילו לא נחשב לבעיה.
  • ויקי

• כפרה עלייך!!! את אשת חיל!!!! מגדלת כמעט לבד שני ילדים, מחנכת ומעצבת את עתידם זאת העבודה הכי קשה והכי ראויה בעולם!!!!!!!!

הלוואי והיה לי את הכוחות שלך (ואת היכולת שהפגנת ברחובות להחליף לשני העוללים בגדים ביד אחת תוך 5 דקות)
  • כבר דיברנו על זה...
    לשבת בבית עם הילדים
    או לא לעשות כלום
    זה דברים שונים בכל מהותם.
    ולך יש 2.
    ואת מחזיקה בית
    ואת מחזיקה משפחה
    ולא נכנסת לבור
    כבר יש לך תואר
    אין לך לאן לרוץ
    תהני מהם!
    ומצטערת שלא איחלתי אתמול יום הולדת שמח
    מאחלת לך הכל הכל הכל הככככככככככל והרבה.
    שסוף סוף תוכלו לנשום לרווחה.
    ושהילדים יגרמו לכם רק נחת!

דברו איתי בפייסבוק

• יפההההההה שלי מזל טובבבבבבבבבבב כפרושששששששששששש
    ותפסיקי עם ההורמונים יש לך תאומים בבית חלוםםםםםםםםםםםםםםםם
    חמסההההההההההההההה!!!!!!
    תמשיכי להיות בבית ולעשות חיים

• זה שבילית בבית בשנה האחרונה לא אומר שבזבזת שנה על כלום - כמו שכולן כבר אמרו - את מגדלת בבית שני נסיכים, דואגת לתחזוקה השוטפת של הבית בזמן שבעלך לא נמצא רוב שעות היום - זה המווווון לחץ ואחריות.
    אני חושבת שהתסכול שלך נובע מהשגרה שבעניין, שכל יום עשית את אותו הדבר פחות או יותר, אבל בסופו של דבר השנה הזו, כמו ששמרית כתבה, מהווה את אבני הבניין לשנים הבאות ולחינוך של שני הבנים שלך.
    זה הדבר הכי חשוב שיש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה