היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הברית ואני ממש מפחדת.. אחרי מה שעברתי איתו אתמול עם הבדיקות דם ואיך שהוא צרח..זה מראה שאני לא ישכח.. אולי ההורמונים מגבירים את זה אבל רק מלהזכר באתמול גורם לי לפרוץ בבכי, ממש בכי, ולחשוב שגם היום יכאב לו...רק המחשבה ואני כולי דמעות אתמול זה היה טראומה בשבילי, התעוררתי בלילה עם כאבי ראש וצמרמורות קור בנוסף לכאבים של הניתוח.. ממש קשה לי לצאת מזה.. יש למישהי טיפ איך לעבור את זה בשלום?
15 תגובות
עמוד 1
לא הסתכל שחותכים לו להגיש אותו ואחרי זה לזוז הצידה אני בשני הבריתות ברחתי הצידה ולא הסתכלתי למרות שעשו לשחר ודור בהרדמה את הברית
צאי החוצה שיקראו לך מייד אחרי החיתוך ואם את מרגישה לא רגועה, תני אותו למישהי יותר רגועה שתרגיע אותו בידיים יהיה בסדר
לנועם עשו הרדמה מקומית,אבל אני לא הייתי מסוגלת להישאר בחדר. הוציאו אותו אליי ברגע שנגמר. ישבתי בחדר ובכיתי
אין מצב שאני יעזוב את האולם! מקסימום יזוז לצד..אין איזו ברכה או תפילה להקל עליו?
"יהי רצון מלפניך ה אלוקינו ואלוקי אבותינו שתאמץ ותחזק את לב הילד הזה וכוחותיו לאהבתך וליראתך. ותן לו לב שומע ומרגיש.ויתקדש בכל דרכיו ויתרחק מכל תאוות הלב. ותן לו מידות טובות.ופה קדוש ואורך ימים ושנים.ואל יזדקר {נ"א יזדקק} לפניו שום דבר הרהור חטא ועבירה ועוון מעתה ועד עולם. וניהיה אנחנו ובני ביתינו בריאים וחזקים לעבדיך באמת ובשמחה לאורך ימים ושנים.ותוכלל תפילתינו עם בכיית הילד.ותשמע כל משאלות לבנו לטובה אמן-כן-יהי-רצון
יהיה בסדר ממי פשוט תתרחקי ותחזרי אחכ תיקחי אותו קרוב אליך שירגיש אותך הוא ירגע *****
זה מעמד מאוד מרגש , מלחיץ אני תמיד בוכה בו ... לתת כמה צעדים אחורה . לפני הברית של נדב מישהי דתיה אמרה לי שבזמן החיתוך כשהתינוק בוכה נפתחים שערי שמיים ואז האמא יכולה לבקש בקשות עבור בנה (בריאות , שילך בדרכים ישרות , שיהיה מאושר וכו..) ...