לצערי אין לי בשורות טובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
14 תגובות
עמוד 1
  • אוי מרגולה אני שומעת את האכזבה שלך מפה!! אוף כול כך הייתי בטוחה החודש בישבילך!!!

אבללללל למה את מספידה חודש לפני ה- גברת
  • אני מקווה ש

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מרגוווו נישמתי
    אני כ"כ מבינה את האכזבה שלך.. אבל אסווור לך כל חודש ככה להישבר ולבכות ולהתבאס בצורה כ"כ חזקה..

נכון שזה מאכזב.. אין ספק בכלל.. אבל חייבים לצבור כוחות ולהמשיך מחוזקים לחודש הבא

הייעוד שלנו בחיים זה להיות אמהות... (ואת כבר אמא!!) בסוף יגיע
    ואת תישכחי מכלללל התקופה המזעזעת הזאת

תיהי חזקה מאמי... ותאמיני שזה יגיע.. אם לא החודש אז חודש הבא

שולחת לך מלאאא
  • אוי מאמי שלי, קודם אל תספידי, השרשה זה גם סוג של מחזור
    אני מחבקת אותך ומאחלת לך 2 פסים מהממים בקרוב!!!
    אל תבכי יפתי...
    תהיי חזקה, את יודעת כמה זה קשה ומתסכל
    תזכרי שהמטרה מקדשת את האמצעים ובייבי מדהים יהיה בזרועותייך בע"ה בקרוב

• היי מרגו,

אני כ"כ מבינה מה את עוברת, זה נורא קשה כל פעם לגלות שהחודש זה לא זה ולהבין ששוב צריך להתחיל לספור ולחכות במתח לסוף החודש, אבל מהדברים שלך עולה שזה אולי קצת יותר מידי משפיע עלייך. אני יודעת שקל להגיד, והאמת שגם לי היו חודשים שבכיתי נורא אבל אסור לתת לזה להשתלט עלייך!! את צריכה להיות חזקה בשביל המשפחה שלך ובשביל התינוק העתידי שלך, ובעיקר בשביל עצמך. תחשבי על כל הדברים הטובים שיש לך (כמו שאני מבינה כבר יש לך ילד אחד). עוד חודש או פחות חודש זה לא באמת משנה, מה שמשנה הוא שבסוף יהיה לך תינוק, הוא יגיע ברגע הכי נכון והכי מתאים לכל המשפחה.

בהצלחה לכולן, והלוואי שהדימומים הקלים הללו הם השתרשות. תחשבי חיובי!
  • הי מרגו
    אמן וההכתמות זה שרשור שיוליד שמחה גדולה

• תודה לכן חברות יקרות על עידוד שלכם ,

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מורני נשמה זה יהיה מעקב זקיקים שלישי ופרופיל הורמונלי כבר עשיתי בעבר והוא תקין ,לגבי בדיקת זרע אני לא יודעת אם יש צורך הרי כבר היה הריון לפני 8 חודשים ,בעצם לא יודעת אולי בכל זאת צריך לבדוק.

• יקירה בכול דרך שתבחרי מאחלת לך המון בהצלחה
  • תודה רבה בנות
  • רגע ייתן פה יש עדכון חדש ???
  • כנרת היקרה אין לי עדכון חדשה ,עדיין עם הכתמות (יום רביעי) טרם קיבלתי ,למרות שבעלון המצורף של התרופה היה כתוב שוסת אמורה להגיעה 2-4 ימים מסיום החפיסה(במידה כמובן שאין הריון ) עוד מעט אני יצאת לרופא נראה איך אנחנו ממשיכים הלאה ובאיזה טיפול בוחרים הפעם.
  • מרגולה שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה