היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות איך אני יכולה לדעת מתי הביוץ שלי?? אני שומרת נידה אז נגיד שקיבלתי ביום ראשון שעבר ביום חמישי הזה אני צריכה ללכת למקוה זאת אומרת ביום ה-12 איך אני מחשבת מתי הביוץ?
מיכלי27
4 תגובות
עמוד 1
היי
הביוץ תלוי לפעמים לא תמיד! באורך המחזור שלך - אתן לך דוגמא נאמר מי שהמחזור שלה הוא כול 28 ימים הביוץ אמור להיתרחש החל מהיום ה 14 לחודש נאמר שאורך המחזור שלך הוא 30 ימים הביוץ אמור להיתרחש החל מהיום ה 16 לחודש כמו שאמרתי ככה זה אמור להיות לא תמיד ולא אצל כול הבנות זה עובד ככ ה... את יכולה גם להישתמש בערכות ביוץ בכדי לזהות את יום הביוץ שלך .. ( למרות שהם לא אמינות ב100% )
בהצלחה
כמו שמורן אמרה, תלוי באורך המחזור שלך (בין מחזור למחזור) יש מחשבון ביוץ בצד....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מורן המדהימה נתנה לך הסבר מדוייק.. אין מה להוסיף נור רק לאחל בהצלחהההה