היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אותן 4 בנות כמעט תמיד מגיבות להודעות שלי וכל השאר לא....גם לשאלות חשובות שהיו לי (לא לשיתופים ותמונות כי אלו הן הודעות סתם בשביל כיף....) זה בגלל שנעלמתי? מה? עין תחת עין? אני משתדלת לענות לכולן בזמן המועט שאני כאן.... ואני כאן ממש מעט בגלל נטלי והמחלות שלה.
אז תודה ל - 4 בנות. אוהבת אתכן
24 תגובות
עמוד 1
אני עכשיו התחברתי במיוחד כדי להגיב לך
תגידי, יש מצב שאת אחת החסויות?? מה זה ההורמונים האלה?!
קורה לי הרבה שאני נכנסת, פותחת הודעה אחת, מגיבה ויוצאת. ממש בלי לשים לב אילו עוד הודעות פורסמו... ובטח לא משהו אישי נגד הכותבת.
אוהבת אותך (גם אם אני לא מגיבה ).
בול מה ששמרית אמרה. אני כמעט לא כאן, לפעמים אני ״גונבת״ כמה דקות ומגיבה(בדרך כלל להודעות הראשונות) ומיד מניחה את האייפון בצד
לכי לישון רוסיה עתיקה. נראה לי חוסר השינה משפיע עליך, אני באה לעשות בייביסיטר להוריקן שלך העיקר שתשני כמה שעות ותרגעי.
ועכשיו ברצינות - נראה לי סתם צירוף מקרים.
זה לא משהו אישי..גם לי זה קורה. אני לא יודעת לגבי אחרות אבל אני לא לכולן עונה ולא בגלל שזה הן.. אני אוהבת את כולן. פשוט לפעמים אני לא יודעת מה לענות כי נגיד מישהי תשאל משהו שאני לא מבינה בו אז אני לא יודעת מה לענות. מה שאני כן יכולה לעזור אז אני עונה ותומכת כשלמישהי רע.
את לא היחידה גם לי עונות 2 3 .... אין זמן לכולם אני מבינה ...
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
גם לי זה קורה, אותן בנות קבועות מגיבות, אז מה? הכל בסדר
סליחה אם נעלבת מאמי
אבל זו בדיוק הסיבה שהבנות נתנו, אני גם דרך עבודה מהגלקסי מגיבה פה ושם לפעמים אפילו הפלא מנתק לי את האינטרנט מרצונו בד"כ על הלפטופ אני מגיבה לכל השירשורים שנפתחו באותו היום.
טוב, טוב, אל תתקפו
רק שתדעו שאני לומדת למבחן עם חברה ובכל רגע נתון אפשרי אני מציצה לפורום... כמות התגובות שלי בהתאם לכמה זמן עבר מהרגע שהצצתי לפורום ועד שחברה שלי קולטת שאני עם הטלפון ביד... עד שהיא צועקת עליי להעיף את הטלפון
בובי אני כנראה פספסתי אם הייתי רואה בטוח בטוח הייתי מגיבה אוהבתותך
אני מאמינה שיש מועדפים יותר ומועדפים פחות ולכן כמות התגובות תהיה בהתאם... הכי חשוב זה היחס והחיבה בחיים האמיתיים מחוץ לגולם הזה זה הרי סה"כ מקום של זרים בעלי סטטוס מסויים ולכן אין מצפון למחוייבות כזו או אחרת לתגובת הנכתב פה. וכל זה ממש קטן עלייך!!! אבל כמו שכתבת- את השגת בהודעה זו מה שרצית- תגובות רבות יותר!
לפי דעתי לורה דווקא מאוד מועדפת ואהובה פה! :) ומגיע לה את כל התגובות בעולם.... נכון או לא בנות????
מאמי גם לי זה קורה... אל תיעלבי חלילה למרות שזה מתסכל! אוהבת אותך המון סורי אם חלילה פגעתי!!!
אל תפגעי
זה גם תלוי מתי את מפרסמת את ההודעה אני למשל עובדת בוקר עד צהריים ולא נכנסת לפה