הגיוני.? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הגיוני שתינוק בן 3 שבועות רב הזמן שהוא ער הוא בוכה??

אריאל סובל מאוד מכאבי בטן, אני מרגישה את ההתכווציות שלו, הפיתולים של הרגליים.. קניתי גרפוואטר, קניתי סימיקול.. לא בדיוק עוזר...
    אני עושה לו מסאג' בבטן ובכפות הרגליים, זה מרגיע לכמה דק' ושוב חוזר.

יוצא שהילד אוכל, יושן, עושה קקי וכשהוא ער הוא ממש בוכהההה.. והלילותתתת שעדיף שלא נדבר....

יש למשהי רעיון לתרופת פלא...?

אני כבר בודקת כל דבר שאני אוכלת.. מפחדת שאני גורמת לו את הכאבים הללו..

אני מחכה לרגע שתקופת הגזים תעבור.. להתחיל להנות מהרגעים שהוא ער..

11 תגובות
עמוד 1
  • גם לנו זה היה בחודשיים שלושה הראשונים יש ימים שיותר ויש ימים שפחות

• את מניקה או שאת נותנת לו תמ"ל?
    אם זה תמ"ל תוך התיעצות עם רופא הילדים שלו להחליף לו לסוג אחר.

• שני תודה !

• בתקופה הראשונה- יותר קשה
    כי צריך להתרגל והכל חדש
    וגם בגלל גזים

אני אכלתי חופשי- חמין, קצת קולה וכו'...
    התייעצתי בפורום הכנה ללידה והנקה ואמרו לי שזה בולשיט- אכלתי רגיל וראיתי שזה באמת בולשיט

והגיוני שהוא בוכה- שלי היה סופר בכיין ואבא שלו אמר שזה עובר בגנים כי גם הוא היה ככה
  • זוכרת את התקופה. לא נתתי לו כלום..פשוט לקחתי אותו על הידיים בצורה שאני הנקתי אותו והצמדתי בטן אל בטן שלי ונידנדתי אותו או שקפצתי על כדור פזיו .
  • גם לשחם בן החודש וחצי יש גזים והפיתרון שמצאתי שהכי טוב בעבורו הוא שינה על הבטן כמה שיותר וכמובן בתנאי שאת עירה ובסביבה- לא יאמן עד כמה שזה עוזר לגזים.
    יש את שיטת ההחזקה שללוחצת על הבטן- הניחי את הילד על היד שלך, כאשר כף היד תופסת את הישבן ושומרת מפני נפילה והגוף שלו ממשיך הלאה עד לכיוון המרפק ובאיזור המרפק הראש מונח כלפי חוץ- זה הרגיע את כל השלושה שלי בחודשים הראשונים לחייהם.
    השתדלי לעסות את ביטנו בעדינות לכיוון סיבוב השעון וכשהוא מספיק זמן אחרי ארוחה אפשר גם לקפל לו את הרגליים בעדינות לכיוון הבטן ואפשר גם בסיבוביות קלה.
    בהצלחה ושיעבור לו מהר!

• אודליה, מעייני סבלה מגזים בעיקר בשעות אח"צ היא היתה מתחילה להתפתל...
    לא עזר לנו גם כל הגרייפוואטר ושות'...
    הייתי כבר אובדת עצות, הייתי בוכה יחד איתה וכבר לא מסוגלת לשמוע את הבכי הזה, ואז בהמלצת סבתות (כבר לא היה לי מה להפסיד) יצאתי לטייל איתה במנשא כשהבטן שלה פונה לשלי והייתי הולכת איתה ככה עד שהיא היתה או נרגעת או נרדמת ...
    ככה העברנו את תקופת הגזים... שיעבור בקלות מאמי
  • הגיוני. וגם יש כאלו שאין מה לעשות נגד הכאבים - זה עובר עם הזמן. נטלי, לא משנה מה ניסיתי לתת לה, לעשות לה, לא עזר

תחזיקי מעמד - אוטוטו עובר

• לנו סימיקול עזר, אני לא בעד לתת לילד לסבול, גם אם זה אומר לתת "תרופה".
    אבל המנשא בטן לבטן או בערסול ממש עוזר...
    אמבטיות חמות
    עיסויים בבטן...
    גם אני אכלתי רגיל בהנקה... זאת אכן תקופה שעוברת...
    שולחת לך

• תודה מקסימות !!

• שאנשים יגידו מה שהם רוצים, כמעט כל התינוקות סובלים מגזים בעצמה כזו או אחרת בתקופה הראשונה לחייהם ומה לעשות, לרוב זה מלווה בבכי...
    מבחינת דרכים להקל הבנות כבר ציינו הכל (תנוחת ערסות, עיסויים, אמבטיות, גרייפווטר או סימיקול ובעיקר בעיקר הרבה חום וחיבוקים שלכם... גם הקרבה לאמאבא מרגיעה כי התינוק מרגיש מגע וחום גוף של בן אדם מוכר)

כולם עוברים את זה, תתאזרו בסבלנות ותרגישו טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה