קרה הלא ייאמן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדיוק שכבר התייאשתי וחשבתי שאין תקווה לחודש הזה
    צץ לרופא שלי תור פנוי - הייתי אצלו ומסתבר ( שבניגוד למה שאמרה הטכנאית אולטרסאונד ) הזקיקים כן גדלו ויש שניים בגודל של 22 ו 18
    עובי הרירית 11 מ"מ .
    הים קיבלתי זריקת אובריטל
    כבר שלחתי הודעה לבעלי שיתכונן . איך שהוא חוזר הביתה מהעבודה ( באחת בלילה ) מתחילים לעבוד .....
11 תגובות
עמוד 1
  • קורין איזה יופייי!!! אני ממש שמחה בישבילך
    מסתבר שהאיקקלומין כן עוזר ...

שאני ידעתי שהזקיקים כבר גדולים עבדנו ממש אבל ממש קשה!!! קרוב ל 10 ימים יום כן יום לא ולפעמים 3 ימים ברצף .. בתקופה הזו ממליצה לך לנצל כול רגע ולדעת שאת מכסה
    את כול חלון ההיזדמנויות!

בהצלחה
  • יאווווווווווו איזה יופי!!!! מזל שקבעתם תור חבל היה לפספס כאלו ביציות יפות!!!
    יאללה לעבודה ולא לשכוח להנות על הדרך....
    מחזיקה לך מלא
  • בהחלט נעבוד . האמת שבכל מקרה מיום שני שעבר אנחנו על יום כן יום לא . השלושה ימים הקרובים נראה לי שנעבוד רצוף ...
    מורן מה איתך ? מתי את ( לא ) אמורה לקבל ?
  • גם אני מאותו יום שחזרתי מהרופא עבדנו 3 ימים ברצף הפסקה ואז יום כן יום לא וכמוב לא לשכוח ליהנות בכול התהליך הזה
  • איזה יופי... להתחיל לעבוד וכמובן להנות...בהצלחה!!!
  • נהדר אסור להתיאש תתחילו לעבוד מחכה לעידכונים משמחים
  • איזה יופי!! שמחה שהטיפול לא התפספס.. מזל שקבעתם תור לרופא..
    לעבוד בכל הכוח!!!!!!!!!!! בהצלחה מאמי!!
  • קורין אני רוצה לספר לך משהו .
    בטיפול האחרון שעשיתי (הפריה 11) הטכנאית ראתה "רק"3 זקיקים .
    ואני כבר כול הטיפול בכיתי כי אני מקבלת המון המון הורמונים ואמרתי איך יכול להיות שיש רק 3 . בקיצור הייתי בדיכאון רציני לא הפסקתי לבכות !!!
    כי גם אצלי בהפריות אם נגיד יש 3 זקיקים אז יהיה רק עובר אחד .
    אצלי יש פחות מחצי שמצליח להיות עובר .
    טוב הלכתי לשאיבה בבעסה רצינית וכשאני מתעוררת נחשי מה ????
    הרופא אמר ששאבו 12 את מאמינה ?
    לפני יום היא ראתה 3 פתאום 12 זקיקים !!!
    לפעמים הן עושות טעויות לא רואות הכול בגלל זה אני תמיד אומרת לא להפסיק להתפלל !!!
    סתם רציתי לשתף
    שיהיה לך בהצלחה מותק ואמן ותבשרי לנו בשורות טובות !!
  • ווואווו איזה זקיקים יפים!!!
    יאללה לעבודה!
    כמו שרעיה אמרה, לפעמים הטכנאית מפספסת כמה ולפעמים הזקיקים גדלים בין לילה ועושים לכולם הפתעה:-)
    שיהיה בהצלחה!!!
  • בנות אתן מקסימות ותודה על החיזוקים
    לצערי החודש הזה כנראה אבוד ...
    בגלל גירוי יתר לא יכלנו לעבוד בימים הקריטיים אלא רק מסביב לביוץ יומיים לפני ויומיים אחריי. ככה שאת הארבעה הימים הכי קריטיים פיספסתי .
    אבל אני מקווה שלכן יהיו עדכונים משמחים יותר ושחודש הבא יהיה חודש חדש עם בשורות טובות לכולנו .
  • שיהיה בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה