סוג של המשך לסקר הנוקב של פיתוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אם היו אומרים לך שסיכוי של 25% (1:4) שהילד הבא יהיה עם פיגור, האם היית נכנסת להריון או מוותרת מראש?

מה היית עושה אם לא ניתן לגלות את זה במי שפיר? מה היית עושה אם כן ניתן?

תודה לעונות
8 תגובות
עמוד 1
  • עכשיו כשיש לי 2 ילדים - לא הייתי עושה עוד ילד אם לא אוכל לבדוק במי שפיר.

אם היה ניתן לגלות במי שפיר - הייתי עושה ילד אם הייתי רוצה עוד ילד ומוודאה במי שפיר שהכל בסדר.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני לא יודעת!!
    עם כל האידיאולוגיה שלי.. הכל יפה במילים.
    כשמגיעים לרגע האמת, אני מאמינה שיש כאלה שנוהגים אחרת, או שמוצאים כוחות להתמודד.. אבל זה לא תמיד תואם את מה שחשבנו קודם..
    לכן אני לא שופטת באמת אף אחת!!
    ובע"ה שאני לא אצטרך לעמוד מול החלטה כזו..

אני רק יודעת שאני בטוח אתייעץ עם כ"כ הרבה גורמים דתיים, רפואיים, לא יודעת.. הכל!
    אני חושבת שיש מישהי בפורום שיש לה את הסיכוי הזה.. לא נראה לפיגור אבל לאיזו מחלה תורשתית..
    אולי שרוני? המוח שלי לא עובד בימים האחרונים בכלל..
  • במקרים כאלה יש לרפואה לפעמים מה להציע

לפעמים ממש בוררים זרע או זרע וביצית ועושים כבר הפריה חוץ גופית כדי למנוע מראש מצב כזה...

אני בכל מקרה לא חושבת שהייתי מוותרת
    אבל זה כמובן מאוד תלוי בהמון דברים (כמה ילדים יש לי, באיזו רמת וודאות ניתן לגלות ועוד ועוד)

אבל --- אני מניחה שכמו שעמית אמרה, אי אפשר ממש לדעת עד לרגע האמת!
    שלא נדע מסיטואציות וממצבים כאלו!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• יואוו מלחיץ........

האמת - לא יודעת מה הייתי עושה.

זה תלוי בהרבה דברים, כמו אם יש לי עוד ילדים בריאים בבית, מצב כלכלי, כוחות לטפל בילד כזה. צריך להיות מוכנים להכל מראש.......

אם היו לי עוד ילדים - נראה לי שהייתי מוותרת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אם זה משהו שכן ניתן לגלות במי-שפיר, הייתי עושה.
    כי עדיין יש סיכוי של 75% לילד/ה בריא/ה.

אם זה משהו שלא ניתן לגלות במי-שפיר... בעיה קשה.
    אם כבר היו לי לפחות 2 ילדים בריאים בבית, ככל הנראה הייתי מוותרת מראש.

שלא נדע

• מכיוון ויש לי שני ילדים בריאים בבית שזקוקים לי, והתחום של החינוך המיוחד (כולל פיגור) מוכר לי די טוב... אני לא הייתי מנסה להביא עוד ילד

מאחלת לכולם שלא נדע ולא נצטרך להתמודד עם מצבים כאלה

• בגלל שיש לי ילדים , יותר קל לי לענות . הייתי מחליטה שאני לא אביא עוד ילדים..

כמובן שקל יותר להגיד במצב היפוטטי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה