הגננת של נטע יצאה לחופשת לידה לפני כ-3-4 חודשים ויש לה גננת מחליפה שמסיימת את השנה ובתחילת השנה החדשה הגננת הקבועה חוזרת.
העיניין הוא (רק עכשיו בדיעבד אני קולטת את המצב

) שמאז שהגיעה הגננת המחליפה (גננת ללא ניסיון... רק סיימה לימודים

) נטע מתלוננת המון עליה,
על הילדים בגן שמציקים לה ולא רוצים לשחק איתה והמון מבקשת שלא אשלח אותה לגן למרות שסה"כ היא הולכת יפה לגן ונפרדת יפה..
כלומר זה לא משהו שמלווה בבכי/היסטריה או משהו מדאיג כזה (כי אם היא היתה מגיעה למצב כזה הייתי עושה שם בלגן כבר מזמן

)
יצא לי כבר פעמיים או שלוש (וזה רק בתקופה של הגננת המחליפה!!

) לדבר עם המטפלות הקבועות
על כל מיני תלונות של נטע בנוגע לגננת ולילדים ותמיד התשובות הן בסגנון "לא ראינו, לא שמענו, לא ידענו אבל נשים לב לגבי זה!"

עכשיו אני תקועה עם כמה סימני שאלה:
1. האם משהו קורה שם ואני לא עושה כלום בעיניין??
2. האם זה דימיון מפותח של הילדה ובאמת המטפלות לא מבינות על מה אני מדברת??

3. היות וזה סוף השנה ולא נהיה במסיבת הסיום ונטע ממשיכה באותו גן עם אותה גננת (הקבועה!) ואותן המטפלות... ולאור המצב שפירטתי...
הייתן נותנות לגננת המחליפה מתנה???

אם כן - מה?
באמת שהתכוונתי לתת לה.. אבל אחרי שהאסימונים נפלו לי אני כבר לא בטוחה שמגיע לה...

ולא על הגננת אז די נרגעתי

לגבי הילדים - ביום חמישי הנושא הגיע לשיא מבחינתי כשנטע לא רצתה ללכת לגן והיתה על סף בכי

כשהגענו לגן נכנסתי ברוח קרב והבהרתי למטפלות שלא מקובל עליי המצב הזה ובטח שלא יכול להימשך כך... סיכמנו שהן יערכו רישום מדוייק של מתי שיחקה איפה ועם מי וככה נוכל באמת לראות מה המצב שלה כי יכול להיות שהיא מגזימה וממציאה כי היא לא ניגשת אליהן אף פעם

לגבי הגננת - יום שישי היה יומה האחרון אצלינו בגן אז אני מאחלת לה כל טוב והצלחה במקצוע שבחרה

לגבי המתנה - לא קניתי! איך אורטל אמרה? אין לי כסף מיותר!

אז הוא יבוזבז על הצוות הקבוע והמקסים ובעיקר על המטפלת המקסימה שנטע מאווווווד אוהבת ונודע לי השבוע שהיא עוזבת אותנו

אומרים שיהיה בסדר... לא?