היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואי תודה על ההתעניינות מאמי.. נכון לעכשיו אין כל כך עדכונים.. אבל יש מחר ב 12 בצהריים משפט.. אני ממש ממש ממש מקווה שיהיה טוב :(
מחזיקה אצבעות תעדכני מחר!
תודה בנות יפות שלי!! המשפט עוד שעה וחצי ולא ישנתי כל הלילה.. אני משקשקת!!! 15 אלף שקל אנחנו משלמים לעורך דין.. אני מאוד מקווה שהוא יהיה שווה את זה
ווואי מאמי הלווואי שתשמעו רק בשורות טובות מחזיקה לכם מלא מלא מלא
בנות אם כבר אז כבר אני חייבת לשתף אתכן שיש לי פוביה ממקומות סגורים :-[ חחח אין לי מושג איך אני אשב שם היום במשפט! זה עוד אחת מהסיבות שאני משקשקת.. אני שונאת את זה מלחיץ אותי רצח!! יש למישהי טיפים בעניין? חח
אין לי טיפים בעניין הפוביה, אני רק מאחלת לכם שהכל יגמר בשלום ושבעלך יישן כבר הלילה בבית אתכם
את יכולה לצאת באמצע זה לא שנועלים את הדלתות.... לקחת אוויר הכל יהיה בסדר תעדכני
תעשני ג'וינט חחחחח סתם סתם זה בטח ממש לא מתאים עכשיו הומור שחור