בעקבות מספר הודעות - באה מכיוון קצת אחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בטוחה שמה שאתאר מוכר פה לכמה בנות אבל מבחינתי אני מדברת בשם עצמי.
    אני עוברת תקופה מאוד לחוצה ויוצא שאני קצת סוציומטית בפורום בזמן האחרון.
    פותחת הודעות מצפה שיגיבו אבל מגיבה הרבה פחות

8 תגובות
עמוד 1
  • כנראה שזה יום הורמונלי במיוחד

• אני מסכימה איתך לחלוטין! גם אני לפעמים קוראת הודעה או שתיים, מגיבה ויוצאת כי אני באמצע משהו והיו לי רק דקות בודדות.... ממש לא משהו אישי

אבל אני חייבת להודות שכשאני רואה הודעה של מישהי שאני מחכה לעדכון ממנה או שאני יודעת שקורה אצלה משהו ( כמו יולי לפני חודש בערך או שירה בתקופה של התאונה) אני ״מעדיפה״ להיכנס לשרשור שלה ולא של אחרות בזמן המוקצב שיש לי...
  • אני דווקא חושבת ובואו נודע בזה שיש בנות שמעדיפות לענות פה לבנות שהן יותר קרובות אלהן ולאחרות פחות כי יש בנות שעל כל שירשור שלהן ולא משנה מה הנושא המדובר יש מלאאאאאאאאא תגובות ויש בנות שלפעמים כותבות על אותו נושא יש מספר תגובות מועט הרבה הרבה יותר
    וכמה שזה קשה להודות בזה גם פה בפורום כמו בתיכון או ביסודי יש בנות מקובלות יותר ויש פחות

• לולי - לי את אף פעם לא עונהההההה מה?? בכוונהההה????? לא בא לך עליי????why you dont love me??????

אין בעיה חכי חכי בפייס!

• אז יאללה, בואו נביא מפקה פקה למעשים ונפיק מזה דברים טובים
    בואו נעשה מאמץ ונגיב לכל שירשור (עד כמה שאפשר מבחינת זמן ויכולת כן?)
    אפילו אם זה לעשות גרפס או לומר "לא יודעת"
    זה בחינם מה יש

• מיכלי ואני חושבת שדווקא אתמול ראית כמה אני אוהבת ומעריכה אותך.

שמרית מסכימה איתך לחלוטין.

ליאורה קחי דוגמא את ירדן שהיא אהובת ליבי פה ואין מה לעשות ידוע שאנחנו חברות בלב ובנפש - האם אני תמיד מגיבה לה? ממש לא!

מקובלות? אני חושבת שמקובלות באופן טבעי הבנות שותיקות יותר ופעילות יותר - אין פה שום דבר אחר שנותן העדפה לאחת על פני אחרת.

והנה לורה ונסיכה כל כך פעילות וותיקות ואהובות פה ועדיין מרגישות קצת מקופחות? אז כנראה זה לא בדיוק נכון.
    שוב אני מדברת על עצמי בלבד ואך ורק על עצמי לדבר ידעתי

• גם אני נכנסת קוראת וישר מגיבה...
  • מקובלות ולא מקובלות?
    מה זה???
    מי זה???

לא מכירה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה