היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב תשמעוו אמאל'ה איזהה יום קשה זה היה!!! הגב התחתון שלי כואב ברמות מפחידות.. די צפוי כשיש לך על הידיים כל היום תינוק ששוקל 12 קילו! הרגליים והידיים כואבות נורא.. הנשמה בוכההההההה!! חח.. יום שלם ואפילו לא פיפס של עזרה מאף אחד.. אפילו לא 5 דק' של שקט לבד עם עצמי לא היו.. עד מתי
12 תגובות
עמוד 1
למה עוד שעתיים מאמי?? אמא שלך לא עוזרת לך קצת? מקווה שהכל יגמר במהרה
אוווף! אולי תפני לך כמה שעות מחר בערב ובואי לקפה? תביאי את הנסיך
היא הייתה אצלי אתמול בערב מאמי אבל היום אני שוב לבד :-( וואו כמה שהוא חסר לי.. לא רק פיזית עם כל העזרה הטכנית הזאת של הלהרים להחליף להאכיל אלא במיוחד במיוחד נפשית... בשעות האלה בדרך כלל הייתי מתבכיינת לו ומקבלת מלא מלא עידודים וכוחות ממנו.. וגם בלילה הוא היה קם
שמרית מקסימה שלי!! מלכה אחת.. אם יתאים לך לי בטוחחחח יתאים!
נסיכה שלי אני מורידה בפנייך את הכובע כמה כוחות צריך!!! אני לא הייתי מצליחה להחזיק מעמד במצב הזה את פשוט מלכה
אז נגרום לזה להתאים! מחר בערב נצא לקפה! מי מצטרפת?
תחזיקי מעמד! מקווה שזה יסתיים בקרוב
מאמי, שיהיה לך כוח
אוי מאמי שלי אני מורידה בפנייך את הכובע... הכל יהיה בסדר ותאמיני בטוב יהיה טוב
כמו שאמרו מורידה בפנייך את הכובע את ממש אישה/אמא חזקה