היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הערב, עם שקיעת השמש התחלף לו התאריך העברי- ו- ו' בתמוז הגיע. 4 שנים עברו מאז לכתך למקום שכולו טוהר, שלווה, רוגע ומלאכי שרת שנמצאים לידך כל הזמן. אמא יקרה שלי הגעגועים הם אין סופיים, הזמן לא תמיד מרפא את תחושת הפצע הפתוח, המדמם ובכל זאת יש בי הרגשה טובה, שלווה שאת תמיד איתי, בתוך תוכי , מלווה ותומכת, מלטפת כמו רוח קרירה בין ערביים במעבר של סוף הקיץ לימי הסתיו. תמונתך על הקיר סימן ומזכרת לרגע קסום ונפלא בחיי -בו אני הפכתי לאמא לראשונה בחיי לאריאל ואת יכולת להיות רגועה וסמכת עליי שהכל יהיה בסדר ומאז קיבלתי במתנה עם נגיעה אלוהית את רואי ומתן -שנה אחרי שנה אות, סימן שאת קיימת ולבשת בגדים אחרים של מלאך שומר מלמעלה. אמא שלי-אין יום שעובר ואת חסרה לי לחלוק איתך את הגאווה והאושר העילאי שיש בי בבניי הקסומים, כמה היית נהנית איתם... אני בטוחה שאת נמצאת במקום טוב ונפלא ומביטה בעיניים הטובות שלך ושולחת לי חיזוק יום יומי להתגבר על מכשולים, לא לוותר ולהגיע ולגעת בפסגה, אני מרגישה ויודעת שאת מכוונת אותי למקום הנכון וגם אם לפעמים זה נראה קשה ולא מושג-את שולחת קרן אור ואהבה כי אמרת לי ימים ספורים לפני לכתך -כמה גאווה אני מסבה לך ושאין דבר שלא אוכל להשיג. אני יודעת שזה רק קיר בפייסבוק, אבל רוצה שכולם ידעו שהיית אמא טובה ונפלאה, לא תמיד מושלמת אבל עשית זאת בדרכך שלך, שהאמנת שזה היה הדבר הנכון לאותו רגע לעשות, נוחי על משכבך בשלום אמא יקרה שלי ותמשיכי לשמור עליי ועל כל המשפחה, אני אמשיך להסב לך גאווה לתמיד- אוהבת לעולמי עד!!!
תודה לכן בנות מדהימות שמלוות אותי מאותו רגע. במיוחד לטלטול המדהימה שכ"כ חיבקת אותי ולא נתת לי ליפול -את חברה מיוחדת פשוט מלאך בצלם אנוש.
אני חייבת לספר לך טלטול שלפני שבועיים כשהייתי בהלוויה של דודה שלי- נזכרתי ברגע בו היו צריכים לעשות קריעה של הבגד ואת מיד התייצבת ועשית את מלאכת הקודש הזו. ובבית הקברות זה היה לי ברור כשמש שאני לוקחת את הסכין ומבצעת את עבודת הקודש עבור דודתי ובת דודתי וראיתי אותך מיטל עומדת מולי עם הילה של כבוד וחיוך - משהו רוחני , טהור וקדוש. אז המון תודה
24 תגובות
עמוד 1
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
ה איך עברו 4 שנים כבר אני זוכרת איך באנו לשבעה ביחד עם הקנטנים
זה היה מפגש פורום עם ילדים בנסיבות שונות, אני זוכרת שאבא שלי היה בעננים מרוב שמחה שיש מלא ילדים קטנים שממלאים את הבית.
תמי יפה שלי הרסת אותי עכשיו אני כ"כ מחוברת אליך ואוהבת אותך לא נכנסת לפה הרבה בזמן האחרון משהו משך אותי להיכנס לפורום הבוקר אוהבת אותך ומחזקת אותך כמו תמיד
כתבת כל כך יפה ומרגש
כתבת מאוד יפה שלא תדעו עוד צער
וואווווווווווו כתבת בצורה מדהימה, הדמעות לא מפסיקות לרדת לי
תמי וטלטול אתן מניאקיות אני עכשיו בוכה
מאוד מרגש מה שכתבת
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T www.sh-cbt.co.il
האמת... ממה שטלטול רשמה גם אני התחלתי לבכות מהתרגשות
גמני בוכה עכשיו טוב אני בוכה בימים אלה מכל שטות ... הורמונים