היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בבית... מתה מעייפות לכבוד השן הראשונה והשניה שבדרך. מה איתך? אני מקווה שכולם בריאים! את בחופש? ]
כן כן ב"ה כולם בריאים. יש רק שן שצריכה לבקוע אצל טלטל ומייסרת אותו מסכן. אבל לא ברמה של לא ללכת לגן. אני עדיין בחצי משרה עד שבוע הבא אז יש לי יומיים חופשיים בשבוע בנתיים... זה למה אני בבית. כ"כ כיף
יפית העיקר באמת שאתם אחרי. אני חייבת להגיד לך מהלב - תפסיקי לחפש איפה כולם לא בסדר ופשוט תהני מהעובדה שאת עם תינוק חדש ומתוק בבית. את מבזבזת המון אנרגיות על חישובים לכל מיני חברות. תרכזי את האנרגיות ביוסי המתוק ובתהילה המתוקה. הם צריכים אותך
בבית.. "לומדת" למבחן... ומנסה בין לבין להכין ברכת כלה לאחותי.. ומבכה את גבעת האולפנה.. באמת בוכה.. כ"כ קשה לי להיות עירוניסטית בזמנים כאלו.