בוקר טוב.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אתן יכולות להמליץ לי על כסא בטיחות לרכב ליהונתן? אני רוצה שיהיה לפחות עד משקל של 25 קילו ובמחירים סבירים עד 500 בערך.....תודה

8 תגובות
עמוד 1
  • לנו יש ברייטקס אבל הוא עולה פי 3 מהמחיר שהצבת.
    לכי למוצצים תבדקי אפשרויות
    יום טוב מאמי

• לא מבינה בזה. ההורים קנו לי

• אני קניתי את האלפא אומגה עילית בהמלצת הרבה בנות פה...
    הוא עד 45 קילו, והוא מעולה... אנינו שבועיים איתו.
    הוא עולה 700 במוצצים עכשיו (מבצע) בד'כ הוא יקר יותר אבל שווה את זה
  • באיזה גיל צריך להחליף להם את הכיסא?

אוראלי שלי עכשיו יושב באוטו בסלקל של העגלה - וזה בסדר לו

• ?? ??? ?? ?? ?????? ???? ????? ???? ??? - ??? ??? ??? ???.
    ???? ??????? ?????? ??? ???.
    ????? ??????? ???? ???? ??? ?????? ???? ??? ?? ? 9 ????.
    ???? ????? - ?? ??? ????? ?????? ?? ???? ??? ??? ???? ????? ??? ????? ?????? ?? ??? ??? ? 9 ????. ?? ?? ???? ?? ??? ?? ?? ??? ???? ?????? ???????
  • מוצצים לא תמיד זולים
    עשיתי משם חבילת לידה
    אם את מאזור ראון לציון יש ליד גם חנות בייבי לאב בלישנסקי 17
    ואחרי מוצצים יש גם חנות תינוקות זה אנחנו שהם ממש זולים- יש שם למשל בקבוק טומי טיפי ב-30 ש"ח לעומת מקומות אחרים שעולה 50

• לנו יש שניים: האלפא אומגה ומקסי קוזי.
    את האלפא אומגה אפשר להתקין בשני הכיוונים, וזה יתרון מעולה, כיוון שההמלצה היא להשאיר את הילד כמה שיותר נגד כיוון התנועה גם מעבר לגיל שנה. (יש מדינות שהחוק דורש להשאיר גם עד גיל שלוש נגד כיוון התנועה). החיסרון בו הוא שהיא אפשר לשנות את זווית הכסא תוך כדי נסיעה.
    המקסי קוזי (יש דגמים יותר "זולים" מאחרים) ניתן להתקין אותו רק עם כיוון הנסיעה ולכן הוא מתאים לפי החוק רק מגיל שנה, אבל היתרון הוא שניתן להשכיב את הילד במשיכה פשוטה, ואז התנוחה ממש טובה לשינה.

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • בואנה ליבי הפורום באופן שיטתי מצנזר את התגובות שלך והופך אותן לסימני שאלה - אני תוהה אם רק אצלי זה ככה לגבייך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה