תנועות עובר- מנסיונכן אנא עזרו לי. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה:
    אני בשבוע 18 ו- 6 ימים. לפני יומיים בלילה, הרגשתי בבטן תחושה מוזרה ולא מוכרת: מעין התכווצויות, בעיקר בחלק העליון של הבטן, סמוך לקיבה, אבל גם בחלק התחתון. אימא שלי שאלה אם אני בטוחה שזה לא גזים, אבל האמת שאני כ"כ מכירה את ההרגשה של גזים, שאני בהחלט בטוחה. התחושות האלו לא עזבו אותי כל הלילה, כמו לחיצות שבאות והולכות.
    אתמול בבוקר הייתי באולטרסאונד. אכלתי שוקולד לפני כן, והעובר אכן זז. אח"כ, כשאכלתי את החלק השני של החטיף, התחושות התגברו, וממש הרגשתי שהוא לוחץ על נקודות מסוימות בבטן, בעיקר בבטן העליונה, כמו לחיצת כפתור. הנחתי יד, והיה נדמה לי, שאני מרגישה משהו זז! ממש הייתי בטוחה שהוא בועט, וכבר התחלתי לקרוא לו מסי. רציתי להסביר לו, שהרחם של אימא זה לא איצטדיון טדי, אבל ויתרתי על כך. הרי אני אמורה לעודד אותו לזוז...
    רק אחה"צ הייתה לי לרגע תחושה של פרפור קל. חוץ מה, בעיקר לחיצות.
    מה אתן אומרות? זה זה?
10 תגובות
עמוד 1
  • לפי התאור שלך זה זה
    בהתחלה מרגישים מן תחושה של רעב מין תחושה של דגיגים - ובהדרגה את מתחילה להרגיש ממש תנועות עד שתרגישי בעיטות אבל זה כיף

• ???? ??? ????
    ??? ????????? ??? ???? ????? ??!!
    ???? ??? ???? ??? ?? ???? ????? ?????? ?? ???? ???? ?? ???? ?? ??? ?????? ????.
    ?????? ???? ????? ???? ??????? ???? - ??? ????? ?????? ??? ?????? ?????, ?? ??? ?? ???? ???? ????? ?? ????? ????. ?? ?????? ??? ?? ????.

???? ????? ???? ?? ??????? ???????? ???? ??? ???? ??????? ?????? ???????, ?????? ?? ????? ????? (??? ?????? ?????? ???? - ??? ????) ?????? ?????? ????? ?????? ????.
    ??? ???? ??????? ???? ?? ??? ?? ???? ????? ????? ??? ?????? ?? ???? ??????...
  • ברור שזה זה
    כיף לך ,תהני
  • נשמע כמו תנועות
  • אם זה היריון ראשון אז כנראה מוקדם מדי לתנועות... גם אני חשבתי ככה בהתחלה וזה לא תמיד היה זה אבל זה מאד אינדיבידואלי מאישה לאישה
    בכל מקרה תהני מההרגשה זה ממכר ועם הזמן כשמתחזק זה אושר אמיתי :)
    שיהיה המשך קל תקין ובידיים מלאות :)

• אז כתבתי תגובה מושקעת וזה יצא הכל סימני שאלה.
    הקיצר ככל הנראה זה תנועת מעיים (בגלל שהרחם דוחף את האיברים הפנימיים לכל מיני כיוונים הזויים)
    הרחם עוד לא נמצא בגובה זאת מתארת אלא לקראת הפופיק ואפילו מתחתיו.
  • תודה רבה בנות!
    יסמין וליבי, מישהי מכן בטוח צודקת: היום כמעט ולא הרגשתי, אבל התחלתי להרגיש שוב כשהייתי מאוד רעבה, אז זו אחת משתי אופציות: או שהעובר מאותת לי שהוא רעב, או שזו תגובת המעיים לרעב.
  • ככל הנראה אלו מעיים
    אבל אם תנסי לאכול משהו מתוקן, ותשבי בשקט בשקט, תנשמי עמוק ותירגעי, יש סיכוי שתוכלי להרגיש בחלקו התחתון של הבטן (מתחת לפופיק) נגיעות/פירפורים עדינים. זה התנועות

• אני עם ליבי, כנראה שזו תנועת מעיים...
    אבל לפי שבועות ההריון אוטוטו את תתחילי להרגיש את הדבר האמיתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה