מבצע מוצציצי יוצא לדרך ויהי מה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהו!
    היום אני לא מוותרת
    היום אני ארגיל אותו למוצץ
    היום הוא יאכל כל שלוש שעות ולא כל פעם שיצייץ יקבל ציצי
    בעיקר אחרי שאתמול הקיא עלי את הנשמה אחרי מקלחת למרות גרפס שעשה לפני ו40 דק שחיכינו עד המקלחת מההאכלה!
    היום זה היום
    אחלו לי בהצלחה
    זה לא יהיה קל
10 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה.
    אני אף פעם לא ידעתי מתי הם רעבים ומתי הם משחקים ותמיד (כמו אמא פולניה) חששתי שאולי הם בכל זאת רעבים, ואיך אני אמנע מהם אוכל... ובסוף הם היו אוכלים הרבה מעבר למה שהם היו צריכים ולפעמים מקיאים.

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • שיהיה בהצלחה

• אחרי שהאכלתי אותו הרבה בטעות והוא הקיא
    התחלתי לשאוב ואז אני יודעת את הכמות
    ככה זה מספיק לו, הוא שבע ויוצר רווחים בין הארוחות
    במקסימום אני משלימה עוד קצת ציצי אחרי הארוחה

• אני מבינה את הרצון שלך להרגיל אותו לאכול כל שלוש שעות , וכמובן לא אנסה לשכנע אותך לא לעשות זאת (בכל זאת את האמא) אבל אתן לך נקודה למחשבה ...
    לפי הסרגל הבן שלך בן 3 שבועות נכון?
    זה אומר שלפני שלושה שבועות הוא קיבל אוכל ללא הפסקה וחום ללא הפסקה בעצם קיבל הכל בלי לבכות או לבקש ...
    עכשיו תחשבי רגע מה קורה לו ב3 שבועות האלו שהוא רק מתרגל למצב שאוכל צריכים לבקש וגם כמויות שהוא צורך כדי לגדול , הוא לומד אותך ואת אותו , הוא אוכל בזמנים שהוא קובע וזה הכי בריא לקיבה שלו כי הוא יצור שיודע מתי הוא רעב ומתי הוא זקוק לחום , מתי למציצה ( זה משהו שתינוקות זקוקים לו ומה לעשות הרבה יותר כיף למצוץ פיטמה של אמא ) מה שאומר שלא בטוח שהקיבה שלו מסוגלת כמר להתמודד עם הגזירה של 3 שעות על השעון , יש תינוקות שזקוקים לאוכל כל שעה וחצי כמו שגם יש מבוגרים שבין הארוחות שותים קפה או מנשנשים תפוח , אני בטוחה שאין כאן אף אחת שלא הרגישה פעם ב10 בבוקר אחרי ארוחת בוקר ב8 שבא לה לשתות איזה קפה עם עוגיה או לאכול איזה תפוח ואני לא חושבת שבגלל שלא עברו עדיין 3 שעות עד הארוחה הבא אנחנו נמנע את זה מעצמינו אז למה לתינוק כל כך קטן אנחנו לא ניתן עוד נישנוש קטן ? עוד כמה דקות של פינוק על אמא , עוד כמה דקות של חום? אני לא אומרת לך לוותר על עצמך ועל החיים שלך , אני מנסה להראות לך שאפשר לראות את הצורך שלו כמשהו בריא ונכון שמתאזן עם הזמן , ההחלטה היא שלך כמובן מה לעשות ומה להחליט , אבל כל מחקר שרק תמצאי תומך בזה שאכילה הכי נכונה היא לא עם שעון כמו סטופר אלא לפי דרישה ... בהצלחה ! בכל מה שתחליטי
  • מאיה, ברור לי שהוא רגיל למשהו מסוים
    וברור שאם הוא יהיה רעב אחרי שעה וחצי אני לא אסרב לתת לו ציצי
    אני מבינה את חשיבות האיזון פה אבל מדובר בילד שממש מקיא את נשמתו אם הוא אוכל במרווחים קצרים מדי וכולנו יודעות שלדחוף ציצי זה הכי קל.
    לגבי חום ויחס מאמא אני מבטיחה לך שאני לא הולכת לשום מקום וכל פעם שהוא בוכה הוא מקבל יחס ואהבה
    ההרגל כאן הוא בסהכ לדעת ליצור מרווח קצת גדול יותר בין ארוחות כדי שכשהוא אוכל אז לארוחה תהיה משמעות.
    לגבי שאיבה אני שואבת אבל הוא גם ככה לא רוצה בקבוק ממני כי מן הסתם הוא מריח אותי ואת הציצי שלי אז הוא מסרב. השאיבה היא נטו כדי שכשאני יוצאת נניח לחתונה והוא נשאר עם בעלי אז הוא יוכל לתת לו לאכול כי מה לעשות שאני לא אוכל עכשיו חצי שנה לא לצאת מהבית כל הזמן...
    בכל אופן תודה על התשובה...
  • בהצלחה!

מאיההההההההההה
    עיניי רואות נכון?! איזה כיף לראותך פה
    התגעגעתי לעצותייך

• בהצלחה
  • אם יש איזון אז הכל בסדר :) הכי טוב זה איזון .
    לגבי בקבוק , אז בכל מקרה כשלא תהיי אני מאמינה שבנך לא ירעיב את עצמו ,מקסימום לא יאכל כמה שעות , ותמיד אפשר לנסות לתת עם מזרק קטן (בלי מחט כמובן )

• בבי אני מסכימה עם מה שאת אומרת.. אני בילדה הראשונה שלי הפכתי להיות מוצץ.. כל פעם שהיא הייתה עייפה ולא הצליחה להרדם הנקתי וככה היא נרדמה..
    עד גיל 4 חודשים היא לא לקחה מוצץ.. ואני לא התייאשתי.. בסופו של דבר המוצץ היום הוא כמו דבק .. אבל האמת שלא אכפת לי עדיין.

גם עם אריאל עכשיו אני ממש מקפידה לתת לו מוצץ, גם כשהוא רגוע אני דוחפת... ממש מקווה שהוא יתרגל..

ואגב.. מאיה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה