היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הילד מוכן לגמילה מחיתול בלילה? מעיין כבר חצי שנה גמולה מחיתול לגמרי (במהלך היום) היא יודעת להגיד מתי יש לה פיפי וקקי ולא מפספסת כמטע אף פעם.. גם צהריים היא ישנה ללא חיתול ולא מפספסת... בלילות האחורנים היא התחילה לבקש לישון ללא חיתול היא אומרת לי- "אמא אני לא רוצה חיתול, אני לא תינוקת" (כפרונה קטנה שלי
4 תגובות
עמוד 1
תזרמי איתה. כמה טיפים: 1. תשתדלי להגביל את כמות השתייה שלה אחרי השעה 4 בצהריים 2. חיזוקים חיוביים בלי סוף ולא לכאוס אם ברח לה. 3. שימי מגן מזרון על זה סדין ועל זה שוב פעם מגן מזרון וסדין, ככה אם בורח באמצע הלילה אין את כל תהליך הפשטת המיטה ולהציאה אותה מחדש אלא רק להוריד את מגן המזרון ואת הסדין הרטוב ומתחת ווווואלה כבר נקי ויבש
תודה ליבי, איזה רעיון ענק עם הסדין הכפול!!!!!!!1 גאונה !!!!!!!!
ווואאוו!!! איך אהבתי את הרעיון של הסדין הכפול!!! אין לי כל כך מי לגמול כרגע אבל אני בהחלט אזכור את זה!!!! גאוני!!!!
אם את רואה שבורח לה בקביעות בלילה, תנסי אולי להעיר אותה בעצמך. אני חושבת שאם הילדה מבקשת, אז היא מוכנה.