היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי משימה מפגרת לגן - לנתח את ארוחת הבוקר שילדים מקבלים בגן תוך התיחסות לאבות המזון המרכיבים אותה. אז ככה : הילדים אוכלים טוסטים ,גבינה לבנה, חומוס, טונה עם מיונז.מוגשים גם עגבניה ומלפפון. בחורף חביתה / אבוקדו. איך אני יודעת מה נחשב חלבונים , שומנים , פחממות ,מינרלים וכו???? תודה למי שתעוזר לי .
13 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שעוגית מתעסקת בתחום, תכתבי בכותרת את שמה
מה קורה לפורום?????????? הכל מופיע עם סימני שאלה!!
אני אדביק שוב את התשובה שלי: הי מאמי אני אנסה לעשות לך חיים קלים: טוסטים- פחמימה (לחם= sדגנים-פחמימה) גבנ"צ- חלבון +שומנים (אגב, גם בשר ודגים נחשבים כחלבון) גבינה לבנה- חלבון, מכיל כמובן סידן (שהוא מינרל) וויטמינים( בדקתי בשתי קופסאות גבינה לבנה שיש לי במקרר, סוג אחד מכיל ויטמינים, והשני לא מכיל) חומוס= קטנייה=חלבון - חומוס ביחד עם לחם/פיתה/ כל מוצר דגנים אחר = נחשב לחלבון מלא, ז"א שמקביל בתכונותיו למנת בשר. טונה- חלבון עגבניה ומלפפון- קבוצת הירקות, מכילים ויטמינים ומינרלים. חביתה=ביצה=חלבון אבוקדו- מכיל שומנים בריאים והרבה ויטמינים יש את פירמידת המזון שאת בטח מכירה שמראה שצריך לקבל מזונות מכל שלבי הפירמידה אבל בכמויות אחרות, למשל- מרבית המזון צריך להיות מבוסס על פחמימות, דגנים, כשבקצה הפירמידה= הכי מעט יש את הממתקים וסוכרים שצריך לצרוך מהם כמה שפחות.