היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בדקה אותי רופאה ואמרה שהכל בסדר ובכל זאת אני מרכישה רטיבות
לקחתי פד ובדקתי. עכשיו אני לא בטוחה איזה צבע זה מראה לי אני מבולבלת... באור צהוב זה מראה לי צבע אחר ובאור לבן זה מראה לי צבע צהוב אחיד.
עכשיו שלא נדע... קרה למישהי מכן ירידת מים? איך זה מרגיש?? [/url
13 תגובות
עמוד 1
תראי, אני לא דוגמא כי כשלי ירדו המים הם פשוט פרצו בכמויות אדירות ואי אפשר היה להתבלבל.
אני במקומך הייתי ניגשת למיון או למוקד...
כשלי ירדו אצל נטלי היה בבת אחת. באוריאל זפזפו אז אין לי מושג מה יש לך. אם את לא בטוחה לכי להיבדק
לי זה לא מטפטף... זה מרגיש כאילו רטוב וזהו.
אוף!!!! [/url
לא מבינה בפדים האלה סורי
תראי לי כשזה קרה לי זה פשוט טפטף בכמויות אי אפשר היה להתבלבל.. בהתחלה חשבתי שזה בריחת שתן אבל זה היה ירידה מים זה פשוט טפטף.. בכל מקרה אני ממליצה לך להבדק.. מקווה שזה שום דבר
יש שיטה פשוטה לבדוק את זה לפני שאת רצה שוב לרופא: תכניסי טמפון ל15-20 דקות ותראי אם הוא יוצא רטוב או לא. (ברור שהוא יתנפח בגלל הלחות בפנים וההפרשות הטבעיות בהריון, אבל יש הבדל בין ספיגת לחות למים). אם תצליחי להוציא מהטמפון טיפות נוזל - לכי להיבדק שוב. אין לי מושג איך הרופאים בודקים ירידת מים (נראה לי באולטרסאונד?) אבל עדיף להיות בטוחה ורגועה כשמדובר בקטנטנים שלנו..
הפד לא שינה צבע... ובאמת אתמול הרופאה אמרה שאלה הפרשות מוגברות.
אני תיכף אכמס למקלחת... ומחר על הבוקר אקפוץ לבריאות האישה להיות רגועה [/url
תעלי איתך למיון את הפד ותראי להם! ככה חברה שלי עשתה
בלידה הקודמת היתה לי ירידת מים והלכתי ללדת. איך ידעתי? הלכתי לעשות פיפי וכשסיימתי וקמתי אז המשיך לנזול לי על הרגל וזה היה לא רצוני אז לקחתי צמר גפן וניגבתי והיה ריח של זרע ואז הבנתי שזו ירידת מים וצדקתי.
כמו שאמרתי לך אתמול כבר. גם אני סובלת מהפרשות מוגברות (ובעקבות כך משפשפות נוראיות) אני מחליפה תחתון שלוש פעמים ביום ואתמול כשהראיתי לבעלי את התחתונים הוא אמר לי: "את בטוחה שאין לך ירידת מים?" בקורס הכנה ללידה אמרו לנו לעשות את הבדיקה הבאה: לשים פד (רגיל) למשך חצי שעה. אחר כך לקחת עוד פד ולשפוך עליו כוס מים. אם שני הפדים נראים אותו הדבר יש צורך ללכת להבדק. כשאני עושה את הבדיקה הזו אז אני מבינה שאני באמת לא הגעתי לירידת המים. אצלי המים בד"כ פוקעים רק כשאני בפתיחה מלאה בחדר לידה.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
איך זה נראה בתחתונית? הפרשות? מים?
גם אני שהייתי בהריון הסתבכתי עם הדפים האלו ולא הצלחתי להבין את הצבעים הכי טוב להיבדק בבריאות האישה כך תהיי רגועה
התחתונית שלי כאילו לא רטובה אבל יש תחושה של רטיבות... כאילו יש משהו...
אתמול הייתי בבדיקה הכניסו לי מקל כזה וככה היא ידעה שזה לא מי שפיר ושהכל בסדר אבל נתנה לי מרשם הביתה לקנות פתילים. העדפתי לא לקנות.
בעלי חושב שאני מרגישה רטיבות כי זה לחות מהחום בחוץ... עשיתי פעמיים את הבדיקה עם הפד וזה לא שינה צבע... ואני גם ברוך השם מרגישה את העובר שלי... אבל מחר על הבוקר אני אקפוץ לבריאות האישה להיבדק שוב כדי להסיר דאגה.