היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ברור כייף שאת משתפת שירגיש טוב ויעבור מהר תני לו מים זה טוב להקאות לפחות זה מה שאמרו לי כשהילדה שלי היתה מקיאה.... הוא עדין עם טיטול??? אם כן תבדקי שהטיטול ספוג ושוב החלמה מהירה
תרגישו טוב
שארגיש טוב הבונבון
תודה בנות יקרות .
חורף, הוא כבר שנה ללא טיטול והפיפי שלו היום היה צהוב..... מנסה לתת לו מים בכל צורה
עכשיו הוא סיים 300 מ"ל חלב "סימילאק" (הרבה חלב רק טעם של סימילאק...) מקווה שישאר שם גם....
חורף..... מה עם סרגל של הגיל של הילדה???? יש מצב לשידוך או שאייל קטן מדי
שיהיה לי זמן אני יוסיף גם את הסרגל של הילדה ב1.7 אני יחגוג לה שנתיים והילדה שלי עדיין עם טיטול ניסתי לגמול אותה והיה לה טרואמה התחילה לגמגם אז החזרתי לה את הטיטול יש לך טיפ בישבילי לגמילה????
החלמה מהירה ...
חורף, אני גמלתי בקיץ שעבר.... כשאייל היה בן שנתיים וחצי! אני מאוד שמחה שחיכיתי, כי הוא היה מוכן ואני מאחלת לכולם גמילה כזו!
תוך שבוע בדיוק הוא היה גמול ביום וללא פיספוסים בכלל!
כשהיא תהייה מוכנה, זה יהיה קל מאוד!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]