עדכון!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מבינות מה עברתי היום!
    זה ללא ספק אחד הימים הקשים ביותר בחיי!!
    ככה..המשפט היה אמור להיות ב 12 בצהריים.. אז ב 11 התחלתי לארגן את הדברים של ליעד לאט לאט ככה כדי לקחת אותו לאמא שלי שתשמור..
    הוא בנתיים ישן..
    פתאום ב 11 ועשרה טלפון - טלי תבואי לפה מהרררר עם הילד משחררים אותו את צריכה לחתום אבל זה חייב להיות תוך 10 דק'!ואת חייבת להביא איתך מסמך מזהה!

טוב מכאן והלאה הכל מתערפל.. טסתי בבית כמו חולת נפש ואין שום מסמך מזהה שלי!! הכל אצל בעלי!! לקחתי מכתבי שחרור ישנים שלי מבית חולים , הוצאתי את ליעד מהמיטה (מסכן שלי התעורר) וטסנו לאוטו!אפילו עגלה לא לקחתי איתי..
    בשיא החום של החיים איזה 40 מעלות חום לא היה חנייה ליד הבית משפט אז חניתי במרחק מסויים לקחתי את הילד על הידיים ופשוט צעדתי (על עקבים!!) עד הבית משפט!
    שם חמתי לקחה את הילד ואני בכלל כל הפחדים שלי עליתי במדרגות ע-ש-ר קומות!! אתן קולטות?! עשר!!!!
    כשהגעתי כבר אמרו לי שאני צריכה לרדת לקומה השנייה..
    ירדתי ובסוף מה מסתבר? אני בכלל לא צריכה לחתום היום אלא להתייצב במהלך שלושת הימים הקרובים עם תעודה מזהה שלי ולחתום..
    יצאתי משם כולי בערפול, מתה מחום , בקושי נושמת כל השרירים בגוף תפוסים ושוב עם הילד על הידיים עעעדדד האוטו.. ואז עעעדדד אמא שלי כן אני כרגע ממש לא במצב שאני מסוגלת להזיז מילימטר בגוף!
    אבל.. תודה לאל.. הוא משתחרר!! עוד כמה שעות הוא איתנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18 תגובות
עמוד 1

• וואו וואו וווואו!
    איזה יוםםםםם מה עברת אני פשוט בהלם מאמי שלי
    אבל ב"ה הכי חשוב שהוא אתכם ממש עוד מעט!!!!
    איזה אושר!!!
    הוא חייב להעריך אותך כפליים אחרי הכל תאמיני לי
    גאווה של אישה!

• וווואי איזה כיף לשמוע

• טוב, אז אני אוותר לך על הקפה היום
  • אמא, נשמע מתיש. טוב שזה מאחוריך והכי חשוב זה שעוד מעט תוכלו להיות ביחד
  • איזה בשורות טובות מאמי

• יום לא פשוט בכלל אבל מה שחשוב זה שבעלך משתחרר!!!
  • מזל שהוא משתחרר.
    מעכשיו שיהיה לכם רק טוב.
  • מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה

• העיקר שהוא משתחרר!
    ביטלו את האישומם נגדו?

• לא הבנתי על המסמך המזהה?
    אי אפשר ת.ז או רישיון?

בכל מקרה שימשיך להיות בשורות טובות ואני מאושרת בשבילך
    מקווה שהכל יסתדר וזה לא יחזור שנית

• תודה אהובות!!
    ביטלו את כל האישומים מלבד אישום אחד ובגללו יש קצת בעיות אבל לא חשוב בכל מקרה הוא יהיה בבית..!!!
    נטלילוש אפשר מאמי אבל גם הת.ז וגם הרשיון שלי אצלו :S

• יופי בשורות טובות
    שיהיה לכם רק טוב
  • איזה כייף לשמוע את זה!!!!

אוהבת אותך בובה!
    [/url
  • לפחות זה נגמר בטוב!

• מאושרת בשבילכם !!!!!!!
  • וואו ממש לא נעים לי טלוש אבל אין לי מושג מה קה לבעלך ולמה הוא במעצר... יש ימים שאין לי זמן להיכנס...

בכל מקרה אני שמחה שהוא משתחרר!!!!

• איזה יופי
    בשורות טובות !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה