בוטלה החלטת השתיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והייתי רוצה לשתף גם אתכן (שום מילה בפייסבוק)

היינו אתמול בייעוץ גנטי כיוון שלשתי הבנות היה אינפנטיל ספאזם-תסמונת ווסט, שזה בעצם סוג של אפילפסיה שבד"כ מלווה בפיגור ונכויות, לנו ב"ה היו שני ניסים והבנות יצאו מזה מקסים, יש להן קצת עיכובים בהתפתחות וגם הגוף שלהם "מבשיל" יותר לאט, אבל ב"ה זה ממש כלום.

אתמול נתנו לנו מליון בדיקות כדי לשלול לבנות מחלות מפחידות, נכנסתי ממש ללחץ, כל הזמן קיוויתי שמה שהן עברו עבר ונגמר, כמובן שאני יודעת שיש להם סיכוי גבוהה (6:10) שיסבלו מאפילפסיה בבגרות אבל חשבתי שזהו.
    אז מסתבר שצריך לבדוק מחלות כמו: Tuberous Sclerosis וגם SMA ועוד שאני בכלל לא רוצה להתעמק בהם.

ואם כל הנ"ל לא מספיק, אז יש סיכוי של 1:25 שגם הילד הבא יהיה עם אותה תסמונת כאשר הנתונים הכלליים הם: ש5 ממאה בעלי תסמונת לא עוברים את גיל 5, ורק 1 מתוך 25 ילדים ההתפתחות הקוגניטיבית והמוטורית יהיו פחות או יותר רגילות.
    אז כרגע יש לי כבר 2 מתוך 50, מה הסיכוי שיהיה לי 3 מתוך 75?
    אז גם התאבלנו קצת על זה שלא יהיו עוד ילדים כנראה.

זהו, החלטנו שעושים את כל הבדיקות וממשיכים הלאה, לא מתעכבים להתעמק במטרת הבדיקות, אנחנו שמחים במה שיש עכשיו ומשתדלים לא לחפור בעתיד.

תודה למי שקראה עד פה, מקווה שהייתי מובנת, הסתבכתי קצת
36 תגובות
עמוד 1
  • תאמינו בטוב, רק בשורות טובות אמן

• ציקי, אמן תודה

איפי, אי אפשר לגלות לפני או בזמן הריון, במיוחד שהם אפילו לא יודעים איזה גן אחראי על זה.

• וואו...

מאחלת לכם המון בריאות ורק בשורות טובות!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תראי - כל יום מגלים גנים חדשים שגורמים לכל מיני דברים - אולי יגלו גם את הגן שלכם.

בכל מקרה קבלי מלא
  • קודם מליון
  • לפי הסקר שלך תיארתי לעצמי שזה משהו בסגנון
  • שיהיה רק בשורות טובות

• ניחשתי שבגלל זה היה הסקר ההוא
    [email protected]

פייס: ortal_hori

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• נישמע בהחלט לא קל , שיהיה בשורות טובות

• בהצלחה בבדיקות ושיהיו רק בשורות טובות
  • היי ,
    גם אני נשאית של מחלה גנטית וגם לי יש סיכוי של 25% לילד חולה
    ואני עשיתי טיפולי הפרייה עם PGD שזה בעצם סינון של העוברים החולים
    לפני החזרתם לרחם . תבדקי גם את האפשרות הזאת ,אם חשוב לכם עוד ילד...
    אם תרצי עוד פרטים אני פה...

• זה נשמע לא קל בכלל....
    את אמא חזקה ומדהימה, תחשבי רק על דברים טובים

• תודה בנות

• נשמע ממש קשה. לפחות היום יודעים לתת את כל הנתונים וההורים יכולים להגיע להחלטה ולתכנן קדימה.
    לגבי הסקר שערכת רציתי לענות ולא הספקתי - אני הייתי חושבת על אימוץ

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • אוך
  • ואווו את ממש עוברת ימים לא קלים..
    מאחלת לך המון נחת וכל הכבוד לכם שאתם מדברים וקשובים אחד לשני
    נשמע שיש לכם זוגיות מוצלחת!!!
    (בנוסף לילדות מדהימות)

• אוף נשמה, גם אי תירתי לעצמי שיש קשר בין שתי ההודעות שלך,
    אני רוצה לספר לך שגם אנחנו עשינו בדיקות גנטיות בגלל האיחור ההתפתחותי של אורי , את לא מבינה כמה בדיקות משהו כמו 60! וחלקם עם בדיקות רק חו"ל, אני כל כך מבינה אותך, את הפחד, את הכאב

• בהצלחה בכל הבדיקות

• לא פשוט בכלל
    ]

• בריאות, בריאות ורק בריאות
  • אמן
  • היית אצל ד"ר אניק רוטשילד? אנחנו היינו אצלה והבנתי שהיא כבר עזבה לבי"ח אחר, היינו בערך לפני שנה

• קודם כל בהצלחה בבדיקות של כאן ועכשיו, מקווה שלא ימצא שום דבר מעבר

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה