שאלה לגבי הגמילה בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבוע ומשהו סיפרתי שסוף סוף הורדנו לשקד את הטיטול בלילה והיו כמה לילות ממש יבשים והיה פה ושם הרטבות ושקד לא התעוררה אז גם העדפתי לא להעיר אותה והיו כמה לילות שהיא כן הרטיבה והרגישה והעירה אותנו. בעוד שבוע אנחנו נוסעים לדודה שלי בקצרין לסוף שבוע והיא רוצה טיטול לדודה שלי או ללכת לישון אצל ההורים של יוסי האם זה לא יזיק לה הטיטול והיא יודעת שזה רק לילה אחד ואחכ לא מחזירים קצת מלחיץ אותי שפתאום נחזור אחורה?

המסנג'ר שלי: [email protected]
6 תגובות
עמוד 1
  • היא ביקשה את הטיטול ללילה אחד?
    אני הייתי מסכימה, היא כנראה מאוד מפחדת לפספס שם, ולא נראה לי שבקשה כזו של לילה אחד יכולה לגרום ל"חזרה אחורה".

• כן גם לי נראה ככה אבל אני מקווה שהיא לא תתפוס על זה טרמפ ותרצה לחזור אליו.
    ודרך אגב אם אנחנו רואים שהיא רטובה אבל לא מרגישה וממשיכה לישון כדאי להעיר אותה או לא? ועוד שאלה האם כדאי להעיר בלילה לשירותים?

• רעי בדיוק כך. לרוב קם יבש אבל לפעמים קם רטוב ומתעורר ולפעמים מרטיב ולא מתעורר

בד"כ אני לא מעירה אותו אם הוא מרטיב ולא מתעורר...

יש שאומרים שלא כדאי להעיר בלילה כי זה מנגנון שהם בעצמם צריכים לפתח. אני דווקא בעד...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה

• אם היא מבקשת אז זרמי ...
    אם יש החלטה להוריד בבית אז פשוט לדבוק בה . להיות אסרטיביים בתנאי כמובן שזה מתאים לכם .
    נדב שלי בלי חיתול בלילה כבר כמה חוד' ומתוך שבוע שלם הוא מפספס לפחות 5 לילות
  • איזה אתר זה גלי?
    זו לא החלטה שלה אלה שלנו נראה לי שגיל 4 זה כבר קצת מוגזם ודיברנו על זה המון עוד לפני היום הולדת שלה אבל אז היה טיפה קר וקרה מהשקרה עם אמא שלי ולא התאים ועכשיו בבוקר כשאנחנו מבקשים ממנה בבוקר בצחוק להוריד היא צוחקת ואמרת לנו אבל אין לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה