שוב שאלה על אכילת מוצקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזמן סיפרתי שיהב לא רוצה מוצקים לא מרק לא פירות טיפה גרבר פירות וגם בקושי רק בסוף שבוע ואצל המטפלת במשפחתון בכלל לא.
    אני יודעת שכולם כתבו לי לא נורא וככה גם הרופאת ילדים אמרה לי לא נורא אני לא מתרגשת אבל אני סופר מדוכאת שהילד כבר בן תשעה חודשים ולא אוכל רק בקבוקים. כשאני נונתנת לו מרק הוא ממש עושה כאילו הוא רוצה להקיא ומה לא ניסיתי מרק צך עם איטריות, מרק לא מרוסק רק מעוך עם מזלג ונאדה נאדה או שלא פותח את הפה או שרוצה להקיא אוף
3 תגובות
עמוד 1
  • גם אמילי לא היתה מסוגלת לסבול משהו יותר "גס" מסימילאק בגיל הזה, אבל רק במצבים שהיא היתה מכניסה לבד לפה זה הלך יותר קל.
    אנחנו נתנו לה ממש חתיכות בגודל של ציפורן, הכל חתכנו קטן קטן ונתנו לה להכניס לפה לבד (שמנו לפניה על כיסא האוכל):
    גזר מאודה
    חתיכות לחם טבול במרק
    ביסקוויט
    במבה
    חתיכות פסטה מבושלת עד מוות

עם כפית נתנו ממש על הקצה, וכל יום הגדלנו את הכמות, היא בהתחלה עשתה כאילו מקיאה, אבל עצרנו ונתנו לה לגלגל את החתיכה בפה.
    לילדים לוקח זמן להבין את פעולת הלשון, לירוק החוצה כשהחתיכה גדולה מידי או ללעוס / למעוך בפה ולהלוע. צריך להתמיד ולנסות עד שהם מתרגלים.
    כדאי לנסות גם מעדן - טיפה כל יום.

בהצלחה
  • הבנים שלי לא אהבו את המרקם של המרקים טחונים /מעדנים וכד'..
    הם התחילו לאכול אוכל רגיל לחלוטין בסביבות 7 חוד' .
    הייתי נותנת להם עם הידיים שלי (ילדים אוהבים לאכול עם ידיים) או שמניחה להם במגש של הכסא אוכל (הזדמנות לפתח גם את מוטוריקה העדינה של הידיים)
    הם נורא אהבו אוכל ממש מתובל , קציצות , תפ"א בתנור , פתיתים אורז בקיצור אוכל שיגרתי ורגיל .
    בהתחלה הם עושים הרבה בלאגן אבל משהו בסוף נכנס לפה .
    לאט , לאט ... זה יגיע פתאום בלי שתשימי לב
  • תודה גלי וצילוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה