): ): ): ): ): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהמשך לעניין השכר שעידכנתי אתכן, אני מביאה לכן את השתלשלות העיניינים...

זה מה ששלחתי לה היום:

הי ציפי
    בגלל שכמעט אף פעם אין לנו זמן לדבר על דברים שלא קשורים לעבודה, העדפתי לכתוב לך ( :
    זה בנוגע למשכורת ולמה שאבי מנהל החשבונות שלך אמר לך לגבי העלאה במשכורת. זה היה נשמע לי קצת לא הגיוני שביטוח לאומי יחשדו שמשהו לא תקין במתן העלאה חוקית ולגיטימית במשכורת לאחר שנת עבודה רצופה ולכן התקשרתי אליהם.
    הנציגה שאלה אותי אם את נותנת לי העלאה של 5,000 ₪ במשכורת... כי אז זה מאוד חשוד חחח אבל במקרה של העלאה של כמה מאות שקלים, כמה שקלים לשכר המינימום לשעה, אין שום בעיה, גם אם אני שלושה חודשים לפני לידה...
    אז הייתי רוצה שתשקלי שוב להעלות לי בשכר, כשאני כן עובדת (כשארי שלי לא חולה...) אני עובדת קשה, מתרוצצת הרבה ממקום למקום, בתחבורה ציבורית, ברגל ובחום ואחרי שנה מגיע לי, לא?

שירן.

זאת התשובה שקיבלתי...

הי
    אני מאוד מעריכה כל מה שאת עושה ( מתרוצצת , הולכת , ןכ"ו...) דברים שהם חלק מהעבודה... אבל בעיקר בגלל זה את עדיין בעבודה ....
    בינינו אם אני הייתי עובדת יום כן יום לא ( לא באשמתך כמובן...) מזמן היו מפטרים אותי.... בעיקר אחרי השבועיים שאפילו לא התקשרת להודיע לי
    וחיכיתי להודעות שלך לראות אם יש לי עובדת באותו יום או לא.... עד היום בעצם אנני יודעת אם תבואי או לא ומה קורה .... ככה ברור שאני לא יכולה לנהל משרד....
    בלי קשר
    דיברתי איתו שוב והוא אמר לי חד וחלק לא לעשות זאת כי זה משפיע גם לאחרכך כשתחזרי לעבודה ...
    ובכלל זה לא חוקי והוא לא מוכן
    את מוזמנת לדבר איתו ושיגיד לך אישית
    אני שוב מאוד מעריכה מה שאת עושה אבל לא אעשה משהו שעלול לסבך אותי אחרכך.....
    אם כל הכבוד לפקידה מביטוח לאומי את עדיין לא עובדת אצלה....

אני בשוק ומאוד מאוכזבת

29 תגובות
עמוד 1

• לא יודעים להעריך... אף פעם ולא משנה כמה את תתני אחרי ומעבר. פשלה אחת ואת כבר מסומנת! ככה זה בוסים!!!

• אני ממש כואבת והמומה

• ווואאי קיבלתי קריזה עכשיו!
    תראי מה זה, כמה שלא תעשי, תקרעי ותתני את הנשמה
    אף אחד לא מעריך!!!
    צריך להיות ראש קטן ולעגל פינות תאמיני לי.
    ארי חולה? תהיי איתו נטו, שיתמודדו!

זה לא מגיע לך

• אני הייתי מחפשת בחופשת לידה עבודה אחרת
    \מה שהם מספרים לך זה שטות אחת גדולה
    ואני הייתי רוצה לדבר עם המנהל החשבון הייתי מסבירה לו את מה שאמרה הפקידה מהביטוח הלאומי
    והייתי אומרת הכי דוגרי שיש שזה רק תרוץ למה לא להעלות בשכר

• ציפיתפוטטטטטטטטט זבלללללללללללללללללללללללללללל

• איזה מנוולים...!!!!
    אני רק לא מבינה מה היא כותבת "לא חוקי" או "משפיע גם לאחרכך כשתחזרי לעבודה" ???
    מה לא חוקי?! העלאת שכר
    http://tickers.baby-
    http://tickers.baby-gaga.com/p/dev330pf___.png
  • התקרת-זכוכית הידועה לשמצה

• בולשיט שלא מעלים שכר בהיריון,
    אני אישית קיבלתי העלה בשכר בחודש 8 להיריון.
    שלא יספרו לך סיפורי סבתא
    http://tickers.baby-
    http://tickers.baby-gaga.com/p/dev330pf___.png
  • פשוט עצוב!!!

• בת &״״&₪?@)(!!!!!!!!!!
    אני הייתי מחפשת עבודה אחרת בזמן חופשת לידה ומתפטרת מייד אחריה!!!! יש לך 3 חודשים לחפש. בטוח תמצאי משהו אחר ואפילו שכר יותר טוב.
    כמה זמן את עובדת שם? תשמרי על המייל הזה שלה לעתיד.
    ואולי תדברי עם הנה״ח אישית ותגידי לו שמעניין איך הוא יגיב אם ככה היו מתנהגים לבת שלו!!!

אוףףףףףף עיצבנה אותי
    קבלי
  • וואי זה ממש מעצבן כי לא משנה מה אישה שהיא אמא תעשה היא לא תצא טוב במקום עבודתה.
    המינימום זה להישאר עם הילד בבית שהוא חולה, ודוקא הבוסית שלך שהיא אישה צריכה לתמוך בך ולא להתנהג ככה
    זה ממש מרתיח שמתנהגים לאמהות ככה במקום העבודה

• ווווואי כמה שזה הרגיז אותי!!!! לא חוקי עווללאק!!!
    אני עבדת בתחום זכויות עבדים ושמעתי מהמעסיקים רבות, אבל בולשיט כזה בחיים לא!!!
    איזה מין שטויות! הוא בטוח אמר לה ״אם אתה מעלה לה עכשיו אחר כך תצטרכי להמשיך לשלם לה את אותו הדבר, אסור פחות, וזה לא משתלם לך בלה בלה בלה״. זה מה שהוא אמר לה ואני מוכנה לחתום לך על זה.
    הביטוח הלאומי גם לא אידיוטים וישלמו כמו שצריך אלא אם כן יראו הכפלת שכר ואז יחשדו בטוח.
    איזה מן שטויות אלה!!!!
    הנה, אני עכשיו גם מקבלת איזו תוספת של משהו, אז מה, להתפטר מהעבודה כדי שחלילה לא יעלו לי את השכר שלא יחשדו איפשהו???
    אלוהים כמה זה מרגיז אותי....
    תקשיבי, יש בזה עניין עקרוני, ואם את צריכה עזרה תפני אליי, אנסה לעזור לך במה שאפשר. זה פשוט גובל בהפליה וניצול ציני.

• אני אגיד לך את האמת
    זה מעצבן אבל מובן
    הם אומרים זה לא שהיא תעזוב
    הרי מי יקבל אותה בהיריון
    אז אם אפשר לתת פחות למה לא?????
    בעניין אנחנו מחוייבים גם אחרי... קצת מדאיג אותי...
    יש מצב שהם יפטרו אותך אחרי הלידה?
    בקיצור
    לא נורא מאמי
    תחרקי שיניים
    תחפשי בחופשת לידה ואחריה

• דיברתי איתך על זה....
    ושוב
  • איזה רעה

• איזה כ-ל-ב-ה !!!
    היא בטח חשבה להעלות לך כדי שתקבלי דמי לידה גבוהים יותר ואז גילתה שאחרי הלידה לא תוכל להוריד לך שוב למינימום כי זה יהיה הרעת תנאים.
    היא לא חושבת שביקשת את ההעלאה כי מגיע לך??! בלי קשר לדמי לידה???

• מגעיל...ככה לא מדברת אישה..כאילו שאת אמורה לזרוק את הכל וללכת לעבוד..כאילו הילד זה לא הדבר הכי חשוב בעולם.. כאילו אפשר בכלל להתרכז כשהילד סובל ועוד אצל מישהו אחר..
    מגעיל..אין לי יותר מה להגיד...

דברו איתי בפייסבוק
  • תודה בנות אהובת שלי. על החיבוק

• מעולה!!!
    סומכת עליך!!!
  • תודה טוטילוש

• כפרה עליךךך

• ממש באסה

• הבעיה היום שלא משנה כמה את טיובה וכמה את קורעת את התחת אף אחד לא מעריך!!!
    אז גברת שירן היקרה כמו שכתבת לא רק שהכל יותר לאט וכיאה לקצב של הריונית (סקסית אששששש

• וווואווו אני בהלם
    זווועה
    כל אחד אשכרה דואג לתחת של עצמו ...
    עזבי אותך עם השכר לא מתאים ולא יעלו לך
    יש המון עבודות אחרות בתחום שלך.. בהצלחה מאמי
    ואל תתאכזבי, תכלס העולם שלנו כככה נראה

• קראתי את מכתב התשובה שלה 3 פעמים מהשוק של תוכן הדברים!
    קודם כול מנהלת צריכה לפנות את היומן שלה לפגישה של לפחות חצי שעה אם מדובר בנושא כזה ולא לכתוב לך חזרה!!! איזה מן דבר זה לא לקרוא לעובדת ולדבר איתה במיוחד כשאת כותבת שאת פונה אליה בכתב כי אין לה זמן בשבילך....
    חוסר ההערכה מאוד מאכזב.
    אם את לא מרוצה מהעבודה הייתי במקומך מחפשת משהוא אחר במקביל.
    אין מילים פשוט תשובה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה