מרמור של צהריים!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מבינות!!

כל הלילה לא ישנתי פשוט לא ישנתי רק הסתכלתי על השעון וכל הלילה אמרתי לבעלי תכבה תדליק תכבה את המזגן!!

ורק ניסיתי למצוא את התנוחה לישון עם כאבי הגב האלה!!

בשעה 6 נרדמתי פתאום!! התעוררתי ברבע ל8 וצעקתי על בעלי שלא העיר אותי.

הוא אמר לי להישאר בבית ולהיות רגועה שכן יש לי 14 ימי חופש מחלה.

אמרתי למנהל שלי שאני לא מגיעה וכמובן הוא לא נשאר חייב והכריח אותי להגיע לעבודה כי הביאו מחליפה והייתי צריכה לעשות לה חפיפה. כבר מעכשיו!!

חזרתי הביתה הרגשתי רטיבות ורצתי לעשות בדיקה של הפדים שהראה שהכל בסדר. אבל למרות זאת אני אלך מחר על הבוקר רק כדי להסיר דאגה.

ועכשיו אני במיטה אחרי מקלחת... עייפה כל כך ולא יכולה להירדם! למה לא נוח לי?! אני רוצה לישון על בטן!!!! בבקשה רק פעם אחת!!! מה ביקשתי כבר!!?!!?!

לא נוח לי... לא על הגב... לא על הצדדים כואב לי בצלעות חם לי אני כל היום עם מזגן... ואז קר לי ואני מכבה ופתאום חם לי...

ואני כלללללללללל הזמן רעבה ורוצה לאכול!! מה נסגר? מהההההההההההה?
    [/url
9 תגובות
עמוד 1
  • וואי העסק עם המזגן משגע!!!

מה יהיה עם הבוס שלך? הוא עוד לא הלך לחפש את עצמו?

תנסי לישון אבל לא הרבה שלא יהרס לך שוב הלילה

• ווואי אני כ"כ מבינה אותתך

• גו'לי לא... הוא עוד לא מצא את עצמו... בעעע..

יסמין... ניסיתי הכל אתמול בלילה... כריות מתחת לרגליים מתחת לגב מה לא ניסיתי?!??!?!?!

מה לא ניסיתי אוף בא לי לבכות!!!!!!!!!!!!
    [/url
  • אולי המזרון לא נוח לך?

• גו'לי!!! המזרון חדש!!!! הוא מעולה של עמינח... עלה יקר והוא היה מעולה עד עכשיו....!!!

בעלי ישן מעולה עליו!!!
    [/url
  • איזה באסה
    תנסי כרית חימום לגב
    לי זה ממש עוזר ומרגיע
    אני שמה אפילו בסלון ואז נסבל יותר לנסות להרדם

• מותר????
    [/url
  • הרופא המליץ
    אני דואגת לשים מים לא רותחים מדי
    מה יש בשה? זה רק מחמם מקום זה לא חודר לגוף

• ?? ?????? . ??? ?? ??????? ?????? ?? ????? ??? ?????....
    ??? ???? ?? ?? ????? ??????... ???? 14 ?????? - ??? ????
    ??? ??????? ???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה