כששותים לא נוהגים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• רציתי לחלוק אתכם מניסיון שעברתי, אתם ששותים ונוהגים...
    בליל שבת האחרונה שתיתי כמות גדולה של בירה, לא זוכר כמה...
    מכיוון שידעתי שאני לא מאופס עשיתי משהוא שאף פעם לא עשיתי בעבר...
    השארתי את המכונית בחניון ולקחתי אוטובוס...
    תוצאה: הגעתי הביתה בריא ושלם ומבלי לסכן את עצמי, עם הרגשה מצוינת שעשיתי את הדבר הנכון!!!
    אבל מה שגרם לי לקושי גדול היה להחנות, מפני שאף פעם לא נהגתי באוטובוס, בחיי....

====================================

ישראלי, ערבי ואנגלי הוצאו להורג ביריה. ראשון הוציאו את האנגלי, וכשכיוונו אליו את הרובים הוא צעק "שיטפון!" ומהמהומה שנוצרה שם, הוא הצליח לברוח. שני הוציאו את הישראלי, וכשכיוונו אליו את הרובים הוא צעק "רעידת אדמה!" ומהמהומה שנוצרה שם, גם הוא הצליח לברוח. אחרון הוציאו את הערבי והוא החליט לעשות מה שעשו שני קודמיו, וכשכיוונו אליו את הרובים, הוא צעק "אש!"
    =======================================

אתמול ראיתי את אבא שלי יושב עם אקדח מול המחשב.. אמרתי לו אבא מה אתה עושה?? הוא אמר לי אני שומר מסך..
    ===================================
    יום אחד בא איש אל משרד הפנים ואומר לאחת הנשים שעובדות שם שהוא רוצה להחליף את שם משפחתו.
    "מה שם המשפחה שלך אדוני?" העובדת שאלה. "עמק", הוא השיב.
    "למה להחליף אותו כשאומרים עמק חושבים על ירוק, על פריחה..."
    "אבל גבירתי, אני רוצה להחליף את השם!"
    "אני לא הייתי מחליפה את השם הזה המקומך"
    "אבל גברתי..." הוא החל להתעצבן
    "בסדר. מה שמך הפרטי?"
    "מרכוס..."
    ===================================
    עתונאית מחו"ל מבקרת בכותל המערבי ומסתכלת בעניין על המתרחש. היא רואה יהודי קשיש שבדיוק גמר להתפלל, מקפל את הטלית ומתחיל ללכת משם. היא ניגשת אליו ושואלת: "האם אפשר לשוחח איתך?"
    היהודי: "בבקשה."
    התיירת: "באיזה תכיפות אתה מתפלל ככה כאן?"
    היהודי עונה: "כל יום מזה כבר ארבעים שנה."
    העיתונאית: "ולמה אתה מתפלל?"
    היהודי: "אני מתפלל שהיהודים והפלסטינים יחיו בשלום בלי ריבים ומלחמות ושכל הילדים שלנו יגדלו בשובע בשלווה ובביטחון."
    העיתונאית: "ממש נהדר, ואיך אתה מרגיש אחרי שאתה מתפלל ככה כבר ארבעים שנה?"
    היהודי: "כאילו אני מדבר לקיר."
    =====================================
    הבעל: מותק יש לי בעיה בעבודה.
    אשתו: "לא" אני "אלא" אנחנו "... אנחנו אחד עכשיו - הבעיות שלך הן הבעיות שלי.
    הבעל: בסדר מותק המזכירה שלנו בהריון על ידינו.
    =====================

2 תגובות
עמוד 1

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה