מה עושים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם העקיצות האלה?!?! יתושים מנ&%#*/@#
    מסכן לולי.
    נראה כאילו אבעבועות רוח

קניתי סנו למריחה לא עזר בגרוש
    אפילו באוזן עקצו אותו הזבלים, לא פסחו על אף פיסת עור

10 תגובות
עמוד 1
  • ואי גם לבני דודים שלי התינוקות מה הזבובים האלה עשו... נבלות...

והמשחה נגד יתושים וזה לא עזר? ממש לא?
    [/url
  • שמעי אני סוגרת חלון ושמה מזגן אין ברירה
    לילה אחד הוא ישן אצל אאמא שלי חזר כולו עקיצות משם למדת לקח !

• תקני ג'ל ציטרונלה לא משנה איזה חברה ותמרחי לו מאחורי הברכיים ובדפנות של המיטה (אבל לא איפה שהוא יכול ללקק את המיטה- הבת שלי מאוד מחבבת את זה)
    חוץ מזה- אני קניתי כילה למיטה שמסייעת מאוד עד כה

• יש את המכשירים האלה של סנו עם טבליות ששמים בשקע של החדר

עושה ריח לא משהו, אבל לפחות עוזר.

• אצלנו אין יתושים, יש לי רשתות
    אבל אצל הסבתא יש ועוד איזה - נחיל יתושים
    והיא יוצאת איתו לחצר רוב הזמן

• בקור אין יתושים!
    אנחנו קבוע עם מזגן וטפו טפו אין לנו יתושים בבית

• כזה מתוק גם אני הייתי נותנת ביס

• כן , אצלנו הייתה אותה בעיה , מאז שקנינו את הדירה הכל בסדר כי יש רשתות אבל כשהוא ישן אצל חמתי הוא כולו עקיצות בכל הגוף ופעם אחרונה גם עקצו אותו באוזן והיא התנפחה לו . יש אפשרות שתשימו לו כילה? תקנו גם מה שהמליצו לך מכשיר לשקע .
    יש גם מנורה כזו של אולטרא סגול...תנסו כל מני שיטות.
  • מוסי גארד רול-און או כל תכשיר טבעי אחר ותמרחי לו את זה על המגן ראש מהצד שהוא לא מגיע אליו או בקצה של סדין מיטה, גם באזור שהוא לא מגיע אליו, זה יסריח את כל החדר בניחוח אקליפטוס אבל יעשה את העבודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה