היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מוזר לפחות בעיניי , או מוגזם בן עושה קקקי איזה 5 פעמים ביום !!! מרוב קקי נהיה לו אדוםםםםםם ממש בטוסיק נאלצתי לשים אגיסטן עכשיו אני מחליפה כל 3 שעות אפילו פחות עכשיו שיש קקי עודדדדדדד יותר מחליפה
זה יוצא שהוא עושה קקי אחרי כל ארוחה
14 תגובות
עמוד 1
טובבבבבב....
זה לא שילשול?
אם לא, לא הייתי נלחצת...היה לנו כמה פעמים דברים הזויים כאלה... מחר בטח זה יעבור כבר.... קבעת כבר תור אז תלכי....
אני לא חושבת שזו בעיה, בסה"כ די הגיוני שאחרי ארוחה מפנים מקום לארוחה הבאה...
אבל אמא מכירה הכי טוב את הילד שלה, אם זה נראה לך חשוד - תבדקו
בהצלחה!
את מכירה אותו הכי טוב, אם מדאיג אותך לכי תבדקי הכי הרבה הפסדת חצי שעה אצל הרופא אבל, יכול להיות שהוא משלשל?
או שהוא משלשל או שיש לו חילוף חומרים ממש, אבל ממש מהיר
יווווו מאמי גם אצלי הם נהיו ככה! פעם היו עושים פעם ביום- היום אני מחליפה 6-7 טיטולים לכל אחד!! מטורף!! וגם הקקי מוזר כזה- צבעוני חחחחחח אבל זה לא שלשול אלא יציאות רגילות, לא לקחתי לרופא במיוחד בשביל זה אבל עומר היה עם חום כמה ימים ולקחתי לבדוק אז שאלתי על הדרך- אמרו לי שזה בגלל השיניים, מערכת העיכול עובדת..
שאלה מה מרקם של הקקי? נוזלי? האם יש ריח חריף? אם קבעת תור, תלכי, כי את מכירה הכי טוב את הילד שלך ורק את יכולה להגיד אם זה חריג אצלו