היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שחר בגיל הזה היה עושה לי בן 5-6-פעמים קקי כמעט כל אחרוחה היתה החלפה של קקי זה עבר בערך בסביבות גיל שנה פלוס עם הקקי רגיל ולא רך או מימי אין סיבה לדאגה זה מתחיל להסתדר להם אחרי שהם כבר אוכלים ארוחות רגילות ומסודרות
ערב טוב אני מבינה שהוא לא משלשל והקקי חומצי ולכן אדום לו = בהחלט יכול להראות על צמיחת שיניים. מומלץ למרוח קרם "כבד" כזה שלוקח לו זמן להיספג כמו ניוואה וכד' כך שהקקי לו ייגע ישירות בגוף. עד כמה שידוע לי אגיסטן שמים לפטריות ולא לאודם בישבן (אבל בהחלט ייתכן שאני טועה). רצוי כשאדום לשטוף כמה שאפשר במים במקום להשתמש במגבונים.
אם מרגיש לך שזה לא נכון - לכי לרופא או דברי איתו בטלפון.
אם הייתי הולכת לרופא זה רק כדי לקבל מרשם כלשהו לטיפול בתפרחת. היציאות נשמעות תקינות... כמובן אם זה לא שילשול והילד מתפקד כרגיל וכו'...
רוב הסיכויים שזה השיניים גם הקטן שלי ככה
יש משחה שנקראת דזיטין, אם אני לא טועה, קצת מסריחה אבל מעולה! האדמומיות חולפת תוך 2 מריחות בערך... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."