אויש? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי שקיבלתי את המחזור שלי ולקחת את הגלולות. יום אחד שכחתי לקחת גלולה ומיד באותו יום קיבלתי את המחזור.
    עשיתי הפסק טהרה,ספרתי 7 ימים נקיים,הלכתי למקווה ו...כמובן שהייתי עם בעלי היקר..... (אני מציינת פרט חשוב-לא לקחתי גלולות. ברגע שקיבלתי התעצבנתי והחלטתי שאני לא לוקחת את הגלולת האלו)
    עכשיו-אני מפחדת שאני אולי עלולה להיות בהריון...בדקתי במחשבון ביוץ וראיתי שתחילת הזמן הפורה שלי הוא בדיוק היום שבו הלכתי לטבילה וזה בדיוק היום שבו הייתי עם בעלי......ומאז לא הייתי איתו בדיוק עד היום שבו נגמר לי ה"זמן הפוריות". תאריך הביוץ המשוער הוא 3 ימים בערך אחרי שהייתי עם בעלי....
    בגדול-אני לא מרגישה שהמחזור אמור לבוא או משהו כזה...אני אמורה בערך עוד שבוע לקבל ובדר"כ אני מתחילה להרגיש מיחושים בבטן לקראת בואו של המחזור ועכשיו "משום מה אני לא מרגישה את זה..........

יש מצב שאני בהריון?!?!?!?!?

8 תגובות
עמוד 1
  • יש מצב להכל!
    ילדים זה ברכה

• היי מאמי, מה שלומך?
    הרבה זמן לא יצא לנו לדבר..

לדעתי מוקדם מדי להכנס ללחץ
    תחכי לאיחור ותעשי בדיקה ביתית, או דם שהיא הכי אמינה

יאללה למה לא

• אוישש!! כמה שהתגעגתי אליכן וכמה שאתן נסיכות!! אתן זוכות שיש לי 2 בנות תאומות נסיכות מדהימות בבית?!
    איך חמותי תמיד אומרת (-וגם לה יש תאומות): "תאומים זה יפה אצל השכנה...)
    ד"א גם חמותי נכנסה להריון 4 חודשים אחרי התאומות שלה והביאה את בעלי הנסיך לעולם!! אבל לא נראה לי שאני אהיה מסוגלת לעוד אחד..........
    אבל...מממ...נראה לכו שזה מופקע ההריון או שלי הנתונים יש סיכוי כזה...?

אה,ד"א שכחתי לבשר לכן-כל הזמן התלוננתי פה על העבודה שלי אז אני רוצה לבשר שב"ה יש לי עובדה חדשה,הבוס נראה גמיש ו.....ב"ה הכל בסדר! אני מתחילה ביום ראשון והבנות הולכות למטפלת...אמא'להה!! איך אפשר לעזוב אותןן?! אני חוולללה עליהן!!

אממ אני רוצה לעלות תמונות אבל אני לא יודעת איך מעלים..........

• מקפיצה!

• קודם כל שיהיה בשעה טובה על העבודה!!! ובהצלחה

• יש לך פייסבוק?
    איך קראת להן?

• לא מבינה בגלולות,
    בתור אחת שלא מבינה, מה שאני מבינה זה שקיבלת מחזור בגלל ששחכת גלולה נכון? האם זה לא מחזור מבוים? כאילו האם אחריו יש ביוץ ?
    כי בשביל שיהיה ביוץ יש תהליך שלם שהגלולות מונעות, אז נראה לי לא הגיוני
    שתבייצי... במצב הספציפי הזה כי שחכת ולא כי הגיע זמנו של המחזור
    אבל שוב אין לי מושג איך זה פועל חחחח
  • נופקי- לא,אין לי פייסבוק... אממ ראיתי להן אסתי (-ולא הקיצור של אסתר אלא ממש אסתי) ויעל הנסיכוווווותת!

שירה- זה שיא הקשה ואני לא יודעת איך אני הולכת לעזוב אותן אבל לא הייתה לי ברירה...אני גם צריכה ללכת להתחיל לעבוד (כלכלית וגם נפשית-אני 8 חודשים יושבת בבית) וגם מצאתי עבודה טובה שקרובה לבית אז זה השתלם לי במידה מסויימת.....

מיצי מיאו- אני בדקתי בבדיקת ביוץ (יומיים אחרי שהייתי עם בעלי) וזה כן הראה ביוץ...וגלולות לקחתי בדיוק שבוע...חח

ד"א אני חייבת להגיד לכן-היום בבוקר הייתה לי סחרחורת ובחילות.........

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה