היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז אצלי זה ככה: לדוגמא מקרוני עם שניצל תירס חייבת לשים קצת מקרוני וקצת שניצל תירס בפה ואז אוכלת וככה עם כל דבר...
23 תגובות
עמוד 1
אני חייבת להרטיב את האוכל... לוקחת ביס ואז שלוק שתיה ומערבבת בפה... יותר טעים לי ככה
הכי באסה אם פתאום חתיכת אוכל מהפה נופלת לכוס ואז יש צוללנים כאלה
חייבת שתיהיה מידה שווה של הבשר והתוספת
למשל אורז ועוף- אני לא אסים את האורז בלי העוף ולהיפך חייבת שישאר משניהם אותו הדבר בביס האחרון
אמלאהההה-- פריק שאו אנחנו!!!
חחחחחחחחחחחח זה דוחה אותי!!!
השריטה שלי זה כשרושמים סריטה עם ״ס״
וחוץ מזה אני נוררררררא אוהבת לשתות באמצע האוכל.
קולה בעיקר! אבל אסווווור לי. באסה.
כן שרוט כותבים עם ש.... אבל בקטנה העיקר הבנו אותך
מיכל יש לנו שריטה דומה מאוד!!! חחחח
אם אני שמה כמה דברים בצלחת אני אגמור קודם כל סוג אחד ואז אעבור לדבר השנייייי
אין מצב אני אוכלת את שניהם ביחד!!!!
השריטה שלי היא הסדר שבו אני אוכלת
השריטה שלי היא שאין סיכוי שאני שותה באמצע האוכל, אני אוכלת ממש ממש לאט וחייבת הפסקת מנוחה באמצע
נראה לי הדבר הכי שרוט אצלי שאני מסיימת לפני בעלי את המנה
אוי סיון והבעל של אירה מה זה????? תאכלו כבר תבלעוווווו.. אני משתגעת מכאלה.... חחחחחח
אני גם לא יכולה לשתות באמצע הארוחה וגם אני ישאיר בצלחת את הדברים שאני יותר אוהבת ויאכל קודם את מה שפחות אוהבת
לא מוגלת לאכול אם אין לי אור מלא בבית! אם רק בסלון / במטבח התאורה דולקת (ויש לי תאורה מאוד חזקה גם בסלון וגם במטבח) אני לא אוכל. אני מדליקה את כל האורות סביבי וגם פותחת את התריסים לפעמים שרוטה !!!
אני קודם כל חותכת את כל הדרוש חיתוך ורק אז מתחילה לאכול.
קרן, את כמו הילדים... מה זה בנות!!???
לי אין הרבה שריטות באוכל, אבל למשפחה של בעלי יש מלא,
למשל הם לא יוכלו זיתים בצהרים, (זאות אומרת עם הארוחה בשרית) חוץ משישי, אין מצב שהם אוכלים בשרי בערב תמיד חייב שיהיה לחם וחומוס בשוחן גם עם יש ארוחה גורמה ענקית! לורנה
טחינה...גולמית...ובכמויות! מפזרת על מה שיש בצלחת. קצת דוחה נכון?
וואי אני חייבת למעוך, אם אני אוכלת תפוחי אדמה, קציצות, או כל דבר רך אני מועכת קצת עם המזלג... כל אחת והשריטה שלה
השריטה שלי שאסור שיגעו לי בצלחת!! אסור שיעבירו לי מעל הצלחת אוכל!!! וחס וחלילה אם משהו בטעות מטפטף לצלחת בזה נגמה הארוחה!
אה ועוד שריטה - רטבים אני מסוגלת לאכול רק רוטב, רוטב של דג/עוף/שקשוקה
הזוייייייייה
עגבניות מרוסקות בשבת עם הגחנון אני חייבת שיהיה נטו עגבניותצאם יש קליפה בעגבניות אני לא נוגעת בזה!!