יש לי שאלה אבל אל תצחקו עלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כרגע אני חוזרת משיעור פסיכולוגיה חיובית ולמדנו על דרכי התנהגות של בני אדם. בין היתר מה שברור מאליו דיברנו שילדים פועלים על פי דרכים והתנהגויות שרואים בבית. השאלה שלי היא כזו... בע״ה כשאחזור לעבודה, חמתי תשמור לי על הילד... ויש לה מן הוויות מןזרות כאלה עם העיניים והגבות היא כאילו תמידית מרימה ומורידה את הגבות כאילו היא בהלם כזה.... תופעה מוזרה... לא חשוב... אבל האם הילד עלול לחזור על הפעולה הזו שלה???? אמאל׳ה שלילד שלנ לא יהיו הוויות כאלו היא תמיד ניראית מופתעתתתתת
    באהבה...

בולי בלבולי
5 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שיש לחמותך תסמונת כלשהי ולכן היא עושה את התנועות האלה? אולי הן לא רצוניות?

כן, הוא יכול ללמוד ממנה, הוא יכול גם לא..... בטוחה שיש בה תכונות חיוביות רבות נוספות בגללן החלטת לשים אותו אצלה ומקווה שלא על כך תפילי החלטה זו.....

• בהחלט יש מצב שהוא יחקה.....

גם כשאני הייתי קטנה למדתי כל מיני הרגלי אכילה מאיזה משפחה שהייתי אוכלת אצלה צהריים....עד היום זה נשאר לי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני מסכימה עם ענבר

• וואי... זה באמת מצחיק!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה