דחוף,,,כבדות בראש לחץ משני צידי הראש וסחרחורות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לד"ר הדר
    בת 25 שבוע 19 ב"ה,יש לי כבדות בראש כבר שבועיים לחץ משני צידי הראש כמו מלקחיים וסחרחורות, עד לפני שבועיים מחג שבועות היו לי דפיקות לב מואצות, וסחרחורות, רופא משפחה עשה בדיקת בלוטת התריס,הולטר,נוירולוג בדיקה מקיפה כולל eeg (עדיין אין תשובה)בדיקות דם כימיה ושתן בדיקת סוכר לחץ דם בודקת כל יומיים הכל תקין בינתיים ב"ה מעקב הריון הכל תקין ב"ה
    האם יכול להיות שהרחם לוחץ על וריד נבוב תחתון ואז אספקת הדם ללב למוח לא מספיקה? או משהו אחר? ואיך ניתן לעזור לי כי אינני מצליחה להתכונן למבחנים של הסמסטר הזה באוניברסיטה
    תודה רבה לתשובתך הדחופה ותזכה למצוות
    לא מצליחה לתפקד, לא ללמוד כלום
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין קשר בין תלונותייך לבין לחץ של הרחם
    מציע כי תמשיכי את הברור, ואף רצויה חוו"ד נוספת אם לא פענחו את סיבת הכאבים עד עתה.
    צר לי שמעבר לזה אינני יכול לעזור

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה