היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם אני כבר לא לקוחה שלהם? הם חזירים ברמות. החברה הכי לא אמינה שקיימת. גונבים בלי בכלל למצמץ. סיוון אני מצטערת אם את קוראת את זה אני יודעת שאת קצת רגישה בקשר לזה... אז בקיצור איך מתקשרים אליהם? לחייג *123 גם מקו שלא שייך להם?
16 תגובות
עמוד 1
1800-052052
אוך אבל זו לא שיחת חינם במסגרת החבילה שלי בגולן טלקום. טוב אני אחפש מישהו עם סלקום פשוט...
1800-052-052 מכל טלפון נייח, התקשרתי מהמס' הזה השבוע, השיחה נותקה אחרי 5 דק' המתנה על הקו... בהחלט חברה לא אמינה וגונבת לאור יום.
איזה טעות עשית, ראבאק.......עכשיו עד שתצאי ממנה - תאכלי חרא [email protected]
img] פייס: ortal_hori
כל עוד הדברים באים על החברה ולא על העובדים לא איכפת לי
שעברתי לפלאפון לא היה את כול החברות עדיין
זה היה לפני 9 חודשים אבל היום בערב אני הולכת להיכנס בהם בערב
ואני בטוחה שאם נעשה סקר על כל החברות יש פה סיפור וגם על החדשות
אני שומעת רק דברים טובים על החברות החדשות.
בכלל, אני בעד לשבור מונופולים!!! להוסיף תחרויות ולפתוח את השוק לשוק חופשי, כמו ארה"ב. [email protected]
img] פייס: ortal_hori
גם אני בעד ובינתיים שמעתי עליהם גם דברים טובים וגם רעים ואפילו רעים מאוד אבל שוב אין שלמות בהכל יש פגמים ובטח ובטח שבדברים חדשים ולא מספיק מנוסים
כולם אותו הדבר
אני כבר חודש וחצי ובנתיים מאוד מרוצה. את הוט אני לא אוהבת לכן לא בחרתי את הוט מובייל..... סיוון מי זה החברה אם לא האנשים שאיתם אני מדברת בטלפון? - כמובן עוד לא יצא לי לדבר עם נתי אז הוא בסדר מבחינתי כרגע