:(בוקר רע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר לכולן אני לא יודעת למה?
    אתמול עשינו IUI והעניין שחזרתי הביתה הבחנתי שיש לי דימום מזה אומר אני פשוט לא יודעת מה לעשות .... זה אומר שזה לא הצליח? וכול השבועיים של הזריקות היו מיותרות לחלוטין

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
7 תגובות
עמוד 1
  • מה פתאום לא הצליח? אי אפשר לדעת אחרי כמה שעות.
    אולי במהלך התהליך נשרטת קצת..
    אם הדימום לא ממשיך, חכי שבועיים לבדיקת ההיריון.
    בהצלחה

• אלונה היקרה לפעמים לאחר אולטראסאונד יש קצת דימום -אל תספידי נשמה ,תחכי ומחשבות חיוביות מאמי.
  • קודם כל בלי לחץץץ
    את עדיין מדממת מאמי?
    וסליחה על הבורות.. אבל מה זה IUI?
  • אל תספידי חודש!

וגם אם זה לא הצליח, שום דבר הוא לא לחינם, כל דבר שאת עושה מוביל אותך עוד צעד להגעת הבייבי.
    הנשמה של התינוק שלך יודעת בדיוק מתי הזמן לרדת, וזה יקרה בזמן שלה!!!!!!
    מקווה שזה החודש שלך ושל כולנו בפורום המקסים הזה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה בנות על התמיכה
    הדס IUI זה הזרעה
    וכן יש לי דימום לא בכמות של אתמול אבל יש

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • ברור של אומר שלא הצליח לפעמים יש דימום קל מהגירוי של המוליך צינורית או איך שלא קוראים לזה
    דורשת ממך להיות אופטימית
  • אלונה לא להספיד את הטיפול בגלל מעט דימום !!

תיהיה אופטימית וחיוביות הדימום יכול לנבוע מכמה סיבות וזה לא אומר שהטיפול כשל !!

שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה