אני יודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, אני יודעת שנרשמתי לפני כמה ימים כבר ואני לא משתתפת הרבה מאוד, אבל פשוט אני גם עובדת ולא קל לשלב...
    ובכל זאת אם יש מישהי שלא אכפת לה שאני לא כל כך פעילה ורוצה להגיב להודעה שלי בכיף.
    אז ככה, אני באה לשפוך את הלב
    לפני חודשיים הפסקנו את הגלולות וקיבלתי מחזור פעם אחרונה ב23/5, כביכול אני אמורה להיות בשבוע 5, (לא קיבלתי מחזור מאז...) היה לי מלא סימפטומים של הריון (את כולם בערך), אבל 4 בדיקות הריון בתיות עשיתי וכולם שלילי...
    בעלי רגוע כאילו כלום ואני בלחץ היסטרי...
    ברור לי שאין לי מלהיות בלחץ כי ב"ה יש לנו ילדה מדהימה בת 2.5 , זאת אומרת גם אם זה יקח זמן...
    אבל אני כבר מלא זמן רוצה עוד ילד ובעלי רצה לחכות, כדי ששירי תהיה בגן עיריה שנשים את השני בגן כי כלכלית זה קריעה, ואני מבינה ומסכימה איתו, אבל בלב אני ממממממממששששששששש רציתי עוד אחד בערך מאז ששירי בת שנה....
    אז זה לא שאני בלחץ, אני מתה כבר להיות בהריון....
    היום יש לי תור אצל הרופא נשים, נראה לכם שהוא יוכל לעשות לי עוד בדיקה לדעת אם אני בהריון או לא?
    תודה!

לורנה
18 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תמחקי את שתי השורות הראשונות האלה. את השטות הגמורה הזאת שרשמת שם. (חוץ מזה שאת עובדת, זה דווקא בסדר חחחח)

ועושים בדיקות דם לגילוי הריון, זה מה שהוא יביא לך לעשות כנראה גם.

התרוץ של בעלך לא הגיוני, הריון זה 9 חודשים, עכשיו שירי בת שנתיים וחצי,
    עוד 9 חודשים היא כבר תיהיה בגן עיריה!
  • בבוע 5 אפשר לעשות אולטרסאונד ולראות אם יש שק הריון ברחם... עוד לא יראו דופק אבל אמורים לראות שק. תבקשי מהרופא בדיקת דם, זאת הבדיקה הכי אמינה להריון

בהצלחה!!!
  • בהצלחה

• יש מצב שהרופא יוכל לראות שק הריון באולטראסאונד. או שאין שק הריון.
    אני מאחלת לך שיהיה מה שאת רוצה.
  • בהצלחה בכל אופן
  • אני מקווה שהוא יסכים לעשות לי אולטראסאונד, כי שמעתי שהרבה רופאים לא רוצים לעשות אולטראסאונד בשלב מוקדם כל כך....

לגבי בעלי זה לא ממש תירוץ, כי בגלל ששירי נולדה ב22/12 ורק מי שנולד עד ה17/12 יכול להיכנס השנה בגן עיריה, למרות ששירי כבר גמולה ובוגרת יש לה עוד שנה לבלות בגן הפרטי (גם מצוין, אבל בתשלום)

ואם אני לא בהריון... איך יכול להיות שיש לי תחושה טוטאלית של הריון, וגם לא מקבלת מחזור, זה ממש מלחיץ....

לורנה
  • אני מאחלת לך שתשמעי מה שאת רוצה לשמוע

• מאחלת לך שכל מה שאת מייחלת לו יתממש
    ותבקשי מהרופא אולטראסואנד כי את חושבת שכן ואת רוצה לדעת
    לא נראה לי שהוא לא יעשה לך

• מחזיקה לך אצבעות
    שיהיה המון בהצלחה

• אני מתה מפחד מי משיגיד לי הרופא
    כבר כואב לי הראש....

לורנה

• תבקשי מהרופא שיעשה לך אולטרה סאונד וככה תדעי בוודאות.
  • קודם כל יש מצבים שהבדיקות שתן בכלל לא עובדות, יש לי חברה שעשתה מלא ורק גילתה שהיא בהריון בבדיקת דם!
    דבר שני, יש גם מצב שבגלל הלחץ אז יש לך איחור (מקווה שלא), אצלי כשהפסקתי את הגלולות הגוף שלי לגמרי השתגע, על החודש הראשון הייתי בטוחה במיליון אחוז שאני בהריון, היו לי את כל הסימפטומים, כאבי מחזור, כאבי ציצים, בחילות, הרגשתי נורא ובסוף זה הכל היה בראש!

הרופא בהחלט יכול לעשות לך US, אם יש שק הריון כבר אמורים לראות, אני ממליצה לעשות בדיקת דם!

בהצלחה!

רותי
  • אם הבדיקה הביתית יצאה שלילית יכול להיות שאת בהיריון אבל ממש צעיר שלא בהכרח יראו באולטראסאונד (מניסיון)
    תבקשי בדיקת דם
    תעשי מחר בבוקר

בהצלחה

• נראה לי שאני אבקש גם וגם...
    כאילו שיעשה לי בדיקת אולטראסאונד במקום וגם אם לא שיעשה לי בדיקת דם...(חייבים מחר בבוקר?)
    אני יוצאת עוד 10 דקות... איזה לחץ!!!!!!!!

לורנה
  • אולי לא יראו כלום כי הביוץ היה מאוחר..... יש מקרים כאלה. הוא בטח יתן לך בדיקת דם.... בהצלחה! ותעדכני ....

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • קודם כול אחרי גלולות חודשיים זה לא הרבה זמן ואין מה להילחץ
    זה יבוא !זה בא דווקא שרגועים
  • טוב... אז חזרתי מהרופא....
    והמעצבן ההוא, לא רצה לעשות לי שום בדיקה כי אומר שזה מוקדם מידי...
    הוא נתן לי הפניית לבדיקת דם אבל אמר לי לא לעשות לפני יום שני... כמעט צחק עלי בפנים שכאילו אני כל כך לחוצה לדעת... הוא אמר לי, אז מה? מקסימום תדעי ביום שני , אם לא תקבלי מחזור עד אז...
    אני ממש עצבנית... ובעלי שמנסה דרך האדישה שלו להרגיע אותי עושה אותי עוד יותר עצבנית!!!!!
    אני יודעת שאני לא מנסה שנים כמו נשים אחרות ואולי זה קצת חצוף ממני להיות בלחץ, אבל למרות שרק עכשיו התחלנו לנסות אני כבר רוצה תינוק מלא זמן....
    וחוץ מזה אם אני לא בהריון כבר עכשיו אני בולעת 30 נורופן למה הראש שלי מתפוצץץץץץץץץ

לורנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה