תודה רבה על מענה ,עוד כמה דברים בנוסף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל כתבתי לך למעטה ,שעברתי בחודש מאי היסטרוסקופיה (צילום רחם לא עשיתי ), המחזור שלי די סדיר 29-31 יום יש ביוץ בכל חודש ,היה רק פעם או פעמיים חודשים שלא היה, הרירית שלי דקה אך סדירה -זאת התוצאה שקיבלתי לאחר היסטרוסקופיה שעשיתי וגם ב2 שני מעקבי זקיקים היא לא הייתה עבה. בדיקת זרע לא עשינו האם יש צורך אם כבר היה הריון בעבר? ועוד דבר לאחר גרידה המחזורים שלי היהו דלילים וקצרים בימים (1-2 גג) וזאת אחת הסיבות שעשו לי היסטרוסקופיה שבה שוחררו הדבקיות עדינות,לאחר זה חל שיפור בוסת אך יש תופעה מטרידה יש לי כמה ימים הכתמות עד שמגיע וסת,למשל עכשיו כשסיימתי עם פרוגולוטון (ביום שישי נטלתי כדור אחרון ) עברו כבר 5 ימים וטרם קיבלתי וסת נורמלית עדיין הכתמות. אם אין הריון אז למה וסת לא מגיעה ישר,בעלון מצורף כתוב שהיא אמורה להגיעה תוך 2-4 ימים מסיום החפיסה.מחכה למענה ותודה רבה. אני חוזרת על שאלה שלי אולי נטלתי כדורים כמו שצריך ?

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,
    אם נטלת את כל חפיסת הפרוגילוטון, סיימת לפני שבוע, וטרם קיבלת וסת, מומלץ לבצע בדיקה להריון.
    על פי המידע שמסרת יתכן שישנה בעיה ברירית הרחם (לא מסרת מהו עובי הרירית המקסימלי). התבנית של הוסת, כמה ימים הכתמות ואחר כך דימום - היא פחות משנה ויכולה להשתנות בין נשים שונות. כדאי בנוסף לשלול אפשרות של גורמים נוספים כמו בעיית זרע או בעיה בחצוצרות. מומלץ לפנות לרופא מומחה לפוריות.

בהצלחה
    ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה