צחצוח שיניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו מתי אפשר כבר להתחיל לצחצח לאוראל שיניים?

הייתי לפני כמה ימים בטיפת חלב והיא ראתה שיש לאוראלי 3 שניים - 2 תחתונות ו1 למעלה היא אומרת לי את יכולה כבר להתחיל לצחצח לו את השיניים יש מברשת מיוחדת לתינוקות

שלחתי את יוסי לקנות לו את המברשת השיניים הוא הלך לבית מרחקת ושמה הרוחקת מזה צעקה עליו - אתה נורמלי ממתי מתחילים לצחצח לילד בן 11 חודשים שיניים מתחילים לצחצח רק שיש כבר את כל השיניים
    הוא אומר לי איזה בושות היא עשתה לי כל האנשים הסתכלו עלי כאילו שזאני דפוק חחח

9 תגובות
עמוד 1
  • מתחילים לצחצח מהשן הראשונה
    בלי משחת שיניים רק עם מים
    יש מברשת שיניים שמתלבשת על האצבע של ההורה ואז נוח לצחצח שיניים. או אפשר לקחת חיטול טטרה להריב אותו ו"לנגב" את השיניים
    אני ממליצה לבעלך לחזור לבית מרקחת ולתת כאפה מצלצלת לרוקחת הסתומה! שתלך לחפש המפגרת

נ.ב - אמא שלי רופאת שיניים וזו התשובה הרשמית שלה!
  • האחות טיפת חלב צודקת, מצחצחים מהשן הראשונה,
    יש מברשות שיניים לתינוקות (על כל המברשות רשום גילאים)
    ובלי משחה! מרטיבים קצת את המברשת עם מים מהברז(שיש שם אגב חומר נגד עששת) ומצחצחים!
    את יכולה גם עם בד גזה לנסות להבריש לו את השיניים עם האצבע שלך, אבל עדיף
    שיתרגל כבר מעכשיו למברשת בפה
  • יש כזה סיליקון שמתלבש על האצבע ועם זה מצחצחים..
    זה לא העיקרון שחייב לצחצח את ה3 שיניים אלה הרגל!

• אני יודעת שמצחצחים מהשן הראשונה
    גם בטפת חלב אמרו לנו
    אז הרוקחת- מפגרת!
    להדס יש 2 שיניים אבל הן עוד לא בקעו עד הסוף
    אני מחכה שהם ממש יהיו בחוץ ואז אתחיל..

אגב- בקשר לזה
    מי שמצחצחת והילד עדין לא יכול לעמוד יציב על כיסא
    אז מה, באויר? או מניחים על הכיור? איך?

• אני מצחצחת לאמילי תוך כדי האמבטיה
  • לענבר יש שתי שיניים למטה ואנחנו מצחצחים עם מברשת שיניים של מאמ שמתאימה מגיל 6 חודשים.
    אחרי המקלחת כשהיא עוד עטופה במגבת אנחנו עומדות מול המראה, מרטיבות את המברשת במים (שרות אני מצחצחת שיניים טרי לי לי לי לי...) אני מצחצחת לה את השיניים ואז נותנת לה לשחק קצת עם המברשת שיניים בפה ולפעמים מכוונת לה את היד לכיוון השיניים.
    מיכל- אני מחזיקה אותה ביד אחת ותומכת עם הרגל ( מוגבהת בעזרת כיסא)

חשוב להתחיל כבר מעכשיו, החידקים לא מחכים עד שיצאו כל השיניים....

לירון
  • מה שהן אמרו בהצלחה
  • הרוקחת ממש מטומטמת חחחחח
    כמו שהבנות אמרו - מצחצחים מהשן הראשונה.
    בהתחלה בשביל שיתרגל מספיק רק בבוקר,
    אבל כשיצמחו עוד שיניים מומלץ גם לפני השינה.
    גם אני התחלתי עם בריאל מהשתי שיניים התחתונות שצמחו לה,
    בהתחלה הייתי מביאה לה את המברשת ביד שתשחק איתה ותכניס לפה לבד
    בשביל ההרגל...

• פעם רופא שיניים אמר לי (אפרופו לזה שלהב סירבה בתוקף לצחצוח שיניים) מספיק שתשימי לילדה משחה על מברשת ותני לה למצוץ אותה וזה כבר יעשה את העבודה
    בפה מלא שיניים כבר צריך ממש לצחצח כמו שצריך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה