היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב... אז חזרתי מהרופא.... והמעצבן ההוא, לא רצה לעשות לי שום בדיקה כי אומר שזה מוקדם מידי... הוא נתן לי הפניית לבדיקת דם אבל אמר לי לא לעשות לפני יום שני... כמעט צחק עלי בפנים שכאילו אני כל כך לחוצה לדעת... הוא אמר לי, אז מה? מקסימום תדעי ביום שני , אם לא תקבלי מחזור עד אז... אני ממש עצבנית... ובעלי שמנסה דרך האדישה שלו להרגיע אותי עושה אותי עוד יותר עצבנית!!!!! אני יודעת שאני לא מנסה שנים כמו נשים אחרות ואולי זה קצת חצוף ממני להיות בלחץ, אבל למרות שרק עכשיו התחלנו לנסות אני כבר רוצה תינוק מלא זמן.... וחוץ מזה אם אני לא בהריון כבר עכשיו אני בולעת 30 נורופן למה הראש שלי מתפוצץץץץץץץץ לורנה
5 תגובות
עמוד 1
אני יכולה להבין אותך אבל כנראה שלא תהיה לך ברירה אלא להמתין בסבלנות...
רק לא הבנתי למה לעשות את הבדיקה רק ביום שני? אם כבר יש איחור ואת בהריון הבטא תצא חיובית כבר היום...
מחזיקה אצבעות לבשורות טובות
זה מה שגם אני לא מבינה... הוא אומר שבגלל שהבדיקה ביתית שלילית גם הבדיקץ דם תהיה שלילית
לורנה
זה שיעור בסבלנות אין מה לעשות יקירתי
להמתין .הכול לטובה
אם אין ברירה אז תחכי - הלוואי שתשמעי רק בשורות טובות
סבלנות תמיד משתלמת בסופו של דבר.. אין מה לעשות.....