-
מה למדת? האם את עושה עם זה משהו?
האם את עובדת במשהו שאת אוהבת לעשות?
ואם לא
אז מה באמת היית רוצה לעשות ? ומאיזה סיבה את לא עושה זאת ?
למדתי הנה"ח + חשבי שכר רק תעודות בלי תואר
אני עובדת במח' כספים בגבייה - אני לא אוהבת אבל אין לי כ"כ ברירות
לא יודעת מה בא לי לעשות אולי אני אשמע עוד רעיונות של מקצועות יהיו לי עוד כיוונים
-
יש לי תואר בתקשורת ומדעי הרוח
לא עובדת בזה ולא עובדת בכלל
-
למדתי הנהח"ש, יעוץ מס וחשבות שכר.
אני אוהבת מאוד את העבודה שלי ואת מקום העבודה שלי.
נכון שתמיד הנהח"ש זה משעמם אבל פה המקום הוא דינמי ופעיל ויש הרבה מה לעשות תמיד.
חוץ מזה, שיש פה חברה מקסימה ומשלמים טוב, אז אני באמת מרוצה ב"ה.
יש לי חלום בעתיד ללמוד להיות דולה- תומכת לידה אבל ברור שעכשיו כשהילדים שלי קטנים ואני לא יכולה לעזוב את הבית מתי שבא לי אז זה לא מעשי, אולי כשהילדים יגדלו.
אה, ויש לי עוד חלום רחוק להיות מהנח"ש עצמאית ואז להרוויח את המליונים....
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
-
לי יש תואר ראשון בחינוך לגיל הרך
ואני עובדת בתור אחראית כיתה בתינוקיה במעון
מאד מרוצה ממה שאני עושה
אוהבת מאד ילדים והתואר עוזר לי בכך
השאיפה היא לפתוח משפחתון בעתיד ולגדול ממנו....
-
אני למדתי פסיכולוגיה ארגונית (MA)
מחפשת עבודה כבר 8 חודשים אבל אני מאוד בררנית
כרגע אני קצת מעבירה סדנאות, שזה קשור למקצוע, ואני מאוד נהנית.
אני מאוד אוהבת את המקצוע אבל מאוד קשה למצוא עבודה בלי נסיון.
מיכל
-
למדתי ביוטכנולוגיה, אני עובדת בתחום
ממש לא אוהבת את התחום ואת העבודה
הייתי רוצה לעבוד במקצוע טיפולי אבל אין לי אפשרות לעשות שוב תואר ראשון
-
לי יש תואר במנהל עסקים ואני בכלל מעצבת גרפית
-
אני לומדת...
טיפול וקידום נוער בסיכון+ חינוך מיוחד ותעודת הוראה..
השאיפה- להגיע לנוער בסיכון, בתוך מסגרות חינוך או מחוץ להן.
אני אוהבת את התחום, הוא חינוכי עם נגיעה טיפולית..
אבל הלימודים מפרכים...
-
יש לי תואר ראשון בכלכלה ועבדתי בתחום מספר שנים
כיום אני עושה הסבה להוראת מתמטיקה ביסודי
]
]
-
אין לי תואר...
עשיתי קורס מקיף בביטוח, שזה התחום שאני עובדת בו ב4 שנים האחרונות, דרך חברת הביטוח שעבדתע בה.
אני אוהבת את העבודה שלי, אבל חלום חיי זה להיות אחות מיילדת...
אולי יום אחד....
מיכלי, כשאת פותחת משפחתון, לקוחה אחת כבר יש לך
-
יש לי תואר ראשון ושני בסיעוד.
אני עובדת כאחות ביחידה לטיפול נמרץ ילדים ואוהבת את העבודה שלי מאד! לא רואה את עצמי עושה משהו אחר. הדבר היחיד שארצה לשנות בעתיד (כשיהיו ילדים שיצטרכו) זה לרדת באחוז משרה וכך לשמור גם על עבודה שאני אוהבת וגם על חיי משפחה

-
פיתוש ולירוני איפה אתן לומדות??
אני בטוחה שכשהילדים יגדלו קצת כולנו נמצא את עצמינו בעבודות שאנחנו יותר אוהבות .... אני האמת לא מחפשת להיות איזה אשת קריירה לי יותר עדיף להיות עם הילדים שלי
בעקבות הסקר של עצמי הצלחתי כנראה למצוא מקום שמתאים לי מבחינת שעות לימודים ומרחק מהבית ( אני גרה במצפה רמון הכי קרוב זה ב"ש במרחק של שעה) ואני צריכה להספיק לגנים מקווה שיסתדר
ומחזיקה אצבעות לכל הבנות ולעצמי חחחח שעדיין מחפשות שימצאו את מה שעושה להן טוב וסיפוק בסוף היום
-
?? ????? ??? ?? ???? ?? ?? ?????
??? ?? ????? ????? ??? ????? ??????
??? ??
?? ?? ???? ???? ???? ????? ? ?????? ???? ?? ?? ???? ??? ?
-
?? ????? ??? ?? ???? ?? ?? ?????
??? ?? ????? ????? ??? ????? ??????
??? ??
?? ?? ???? ???? ???? ????? ? ?????? ???? ?? ?? ???? ??? ?
-
אין לי תואר בכלום ושום דבר
התחלתי ללמוד פרמדיקים וברוב טמטומי פרשתי - פשוט לא הייתי מוכנה בזמנו ללימודים נפשית ופיזית - וזה היה חלום חיי ופשוט זרקתי אותו לפח - חוץ מזה שגם המחשבה על זה שבמקום להיות עם הילדים העתידיים שלי אבלה לילות שבתות וחגים בניידת קצת עשתה לי רע בלב
-
אני אחרי צבא רציתי ללמוד גרפיקה ממוחשבת . אבל אנשים אמרו שלא אמצא עבודה ואז לא מצאתי יותר כלום שאני אוהבת והלכתי ללמוד מזכירה בכירה ורפואית כדי לקבל לפחות איזשהו מקצוע. לא תמיד מצאתי עבודה אבל נהנתי רק מאחת מהן וגם לא לגמרי. אחרי זה לא מצאתי כלום ואחרי ההריון והלידה היה לי קשה למצוא עבודה כי או שלא התאמתי למעסיקים מסויימים או שלא רצו לקחת אותי בגלל שהיה לי ילד קטן. נאלצתי ללכת לעבוד בטור קלדנית במשמרות מטורפות של לילות וערבם עד 12 בלילה עם ימים שלא ראיתי את הבית כי הייתי באה כדי לישון. נתקעתי עם זה כבר למעלה משנתיים. אני מאוד רוצה לחזור אחרי חופשת לידה ולחפש משהו אחר..הבעיה שאני מפחדת שלא אמצא עוד הפעם וגם אהיה כבר עם 2 ילדים וזה גם לא ימצא חן בעיניי המעסיקים.
אני גם לא בטוחה שרוצה לעבוד כבר בטור מזכירה ומצד שני לא יודעת במה לעסוק
-
האלית פה נושר חשוב, ואני רואה שגם כואב לכמה בנות פה... אני אחת מהן.
-
מותק עם כולם את טועה שאת אומרת שאת טובה רק בתחום המזכירות אני לא מזלזלת באף מקצוע ( אני נרשמתי השבוע למזכירות רפואית בב"ש ולא עשיתי זאת בלב שלם -ועכשיו אני אתקשר לבטל) אבל אני בטוחה שאת תצליחי במה שאת עובדת אני 8 שנים עבדתי בהנהת חשבונות מהסיבה הזאת שפחדתי שאני טובה רק בזה וזה בעצם מהסיבה שזה מה שעשיתי הכי טוב ופחדתי שאם אני יעבור תפקיד אני לא יצליח בו .... קודם החלטתי אני ב"ה השנה מתחילה בלימודי הסבה להוראה שזה מה שרציתי ... אני בטוחה שכל אחת מאיתנו תמצא את הזמן והכסף לעשות וללמוד מה שהיא רוצה ...
נכון אנחנו יותר נוטות לוותר כי הילדים הם העדיפות הראשונה שלנו ובאמת שבשלב הזה בחיים מעדיפים ךא להוציא את הכסף על לימודים ולהישאר בעבודה שיש לנו ביד ...
בעלי ראה שאני ממש רוצה וזה שהוא אמר לי תלכי על זה נסתדרזה מה שעוד יותר עודד אותי לעשות זאת ככה שאני בטוחה שתמצאי את השלב בחיים לעשות את השינוי הזה
לפעמים הסביבה ההורים החברים גורמים לנו ללמוד משהו שלא מתאים לנו וגם אנחנו שמבולבלות אחרי צבא וממהרות להרשם ללימודים ואז נשארות עם מקצוע שאולי היום לא היינו חושבות ללמוד
אני מחזיקה לכולן אצבעות שתצליחו להגיע לאן שאתן רוצות בחיים