היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל הזמן בא לי לבכות כל הזמן אני נפגעת כל הזמן עצבנית אני עיד שניה בוכה
10 תגובות
עמוד 1
הורמונים של הריון מתוקה!!! אין מה לעשות
הורמונים הורמונים הורמונים.
נכון שזה מעצבן שאומרים לך כל הזמן שזה ההורמונים, אבל אותך זה לא מעניין כי ככה את מרגישה וזהו.
קבלי גדול ממני.
תודה
ובעלי יותר מעצבן שהוא מתרגז שאני בוכה ועצבנית הוא לא מביו
לגמרי הורמונים!! לפעמים אני בוכה ואפילו אני בעצמי לא יודעת למה
הבנות ענו לך
ה ו ר מ ו נ י ם ...
נמאס לשמוע אבל זה זה מאמי...
עוד קצת
גולי , אני כל כך מבינה אותך אבל אני גם בוכה בגלל תופעות הלוואי שיש לי . בהתחלה בעלי לא היה מבין אבל אחרי שהראיתי לו במו עיניו מה אני עוברת, הוא מרחם עליי ומתקשר כל הזמן לשאול לשלומי וכשהוא בבית עושה כל שאבקש. זאת תקופה כזו ומקווה שתעבור לנו ולכל מי שצריכה מהר!!!
מאמוש....
יש הורמונים מטורפים! וזה מעצבן! וזה גם מעצבן שכל הזמן אומרים לך שזה הורמונים! וזה מעצבן שצודקים! והבעל מעצבן! ושהוא לא מבין זה מעצבן! וכשהוא כן מבין זה מעצבן! גם כשהוא נושם... זה מעצבן!