צריכה לפרוק הכלל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף :( עליתי13 קילו מהחתונה (9 חודשים) ובשבוע שעבר הייתה חתונה לחברה ממש טובה שלי, היום עלו התמונות ולא מפסיקים להגיד לי מזל טוב :(
    כולם שואלים אותי אם אני בהריון אני בעבודה ואני על סף דמעות ממש קשה לי :((
15 תגובות
עמוד 1
  • אני לגמרי מבינה אותך..... פעם בעבודה הקודמת , נתנו לי להכנס לפני התור בשירותים "כי אישה בהריון אסור לה להתאפק....." לומדים לקחת את זה בצחוק או לכל המועט לא להתייחס....

מה קרה בחודשים האלה? תבדקי תפקודי בלוטת התריס.....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בדקתי הכל... כי היו לי כאבי ראש מוזרים שלא נבעו מכלום כנראה - אולי רק מלחץ ומחשבה למה אני לא נקלטתת :(

לפני החתונה עבדתי כל היום על הרגלים, הייתי מסתובבת והולכת המון מה שאני ממש לא עושה עכשיו - כל היום על המחשב, חוזארת הביתה יושבת מול הטלוויזיה ופה נגמר היום.. :-\\

אוף, לא מסוגלת להתמודד עם השאלות :( חמתי ואמא שלה לא מפסיקות לרמוז לי
    ובעלי לא מבין אווף
  • אז אולי תקחי את בעלך ותלכו קצת, אומרים שזה גם עוזר לקליטה.....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • היי מותק, חוסר טאקט זה אחד המאפיינים הבולטים שלנו ההישראלים!!!
    והעניין הוא שרובנו לא נכנסו בפעם הראשונה, ואם כן אז יש לנו אחות, בת דודה או חברה שלקח לה זמן והיינו שותפות איתה בתהליך, ומשום מה גם לאלו שלקח זמן הם יחטטו וישאלו, "אם את מבשלת משהו בבטן, או מה איתך, מכינה לנו הפתעה"... הם כאילו שכחו שהם סבלו וכמה זה הציק להם החטטנות החוסר טאקט! ובקשר להשמנה גם אני עליתי אחרי החתונה כי היינו בירח דבש ארוך ומטורף בעולם ובגלל הכשרות אכלתי הרבה ממתקים וגם לי הציקו, אבל לפחות שנכנסתי להריון אף אחד לא שם לב כי איבדתי את התאבון וירדתי את כל מה שעליתי, אני היום בחודש שביעי ואם אני לא אומרת שאני בהריון אף אחד לא יודע, וכל הזמן מעירים לי "איך רזית" ואם "בעלך עושה לך צרות"....
    וחכי זאת רק ההתחלה כי שכבר תספרי בע"ה שאת בהריון אז יגידו לך "מה ורק עכשיו את אומרת?" ואם תגידי מוקדם אז יגידו לך"למה את מספרת מוקדם", או שהיו את אלו שגם יעזו להגיד לך "ואי לקח לכם הרבה זמן כבר חשבנו שמשהו לא בסדר" ....אז חמודה תתעלמי ותעני בחוצפה למי שמעז לחטט ולשאול ותשאלי בחזרה על מישהי אחרת מהמשפחה שלהם ומה איתה ותראי שמהם לא תשמעי כלום יותר.... והכי חשוב תורידי את הלחץ כי שלחוצים כלום לא קורה.

keren
  • מסכימה עם קרן ,חוסר טקאט זה סמל לאומי שלנו ,אין מה לעשות פשוט לא להתייחס ,חבל על עצבים שלך מאמי.

• הייי

אני מבינה אותך לגמריי!!! אני מהחתונה עליתי 8 קילו והתחתנתי לפני 10 חודשים!!!
    זה מבאס ומדכא לגמרי ... אבל לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי משטר דיאטטי משהו רציני
    מעבר לזה שאומרים שזה עוזר להיקלט משקל תקין ...
  • אנשים מיד דוחפים את האף שלהם חצופים
    גם לי עכשיו יש בטן הריונית (עליתי אחרי הלידה במשקל )
    כשאומרים לי מזל טוב אני עונה היום הולדת שלי בספטמבר או תודה אבל סתם אכלתי הרבה אני מייבשת אותם בחזרה
    אנשים חצופים !!!!!
    אל תתרגשי את עוד תהיי בהריון זה קורה המון !!!!
  • תודה בנות :( ממש קשה לי, אוף!
    בלי כבר שבועיים אומר ממחר הליכה, אבל כלום!! כל יום עם המשחקי כדורגל הזה התחרפנתי כבר שיגמרר!!

אם לא מספיק מה שהיה בבוקר, בערב היינו בבית ספר של אחותי, מורה שלימדה אותי שאלה וגם מישהו שלומד עם אחותי והיה בחתונה - ממש ממש קשה לי!! אוף
    אני מנסה לשתוק ולענות בלי להראות שזה מציק אבל ממש קשה!

ומורן, אני כבר חודש מנסה לרדת, אוכלת מסודר לפי תפריט וכל 3 שעות, לא ירדתי אפילו גרם!!! :(
    אני באמת מקווה שאני ארד במשקל כשאקלט, אולי ככה אני ארגיש טוב עם עצמי.. =\\

חוצמיזה, המצבי רוח שלי ממש מוזרים!! כל היום אני רוצה לבכות, לא יודעת אם זה קשור למשהו.

יהיה בסדר, נכון בננות? עזרתן לי!!
  • מתוקה,
    בלי שום קשר לכך שאת רוצה לרדת במשקל (ושהיה לך המון בהצלחה עם זה!

• היי מותק.. אני ממש מבינה אותך אצלי זה קורה כל הזמן.... מאז היום שהחלטנו שאנחנו רוצים ילד אז כבר באופן אוטומטי התחלתי להשמין והתחילו לי כאבי ראש שלא היו מובנים אפילו עשו לי C.T ראש . אבל את יודעת אני הגעתי למסקנה שזה הכל בראש. ברגע שתיהיה רגועה את תרגישי הרבה יותר טוב לא נורא משמנים אין מה לעשות כל מי שיגיד לך משהו תעני ותגידי שאת חייה טוב . תאמיני לי זה מוציא לאנשים את העיניים . ובנוגע לכאבי ראש פשוט תנסי להירגע ולא לקחת הכל ללב. מדברת מניסיון
    מאחלת לך שתצליחי ליישם את ההצעות שנותנים לך כי אני יודעת כמה קשה ליישם אותן

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • ?? ???? ??????, ???? ?? ??? ????? ?? ???? ??????? ????????,
    ??? ??? ????? ?? ?? ?? ?????. ????? ???? ??????? ????????? ??????? ????? ??? ????? ???. ?? ??? ?? ?? ???? ????? ?????? ?????: "?? ?? ???? ???? ??" ?? ??? ??? ???: "????? ????? ??..." ?????? ??? ??????? ??????? ???? ????? ???? ??? ???? ???????... ?? ????? ?? ??? ?? ??? ?????? ???? ??????... ???? ????? ???? ??? ??????: "?? ????????" ?? ????? ?? ???? ??? ???? ???? ?? ????? ???, ??? ?? ????? ???? ????...
    ???? ???? ????? ??????? ???? ?? ???? ?????? ??? ????, ???? ???? ????? ????? ?????? ?? ????? ?????? ????? ?????? ??????, ?????? ?????? ?? ????? ?????, ?? ?????? ?? ?? ??? ?? ????

?????? ??? ???? ????? ?? ???? ??? ?? ????? ?????, ?? ?? ???? ???? ??????? ????? ?????? ??????? ??? ?? ??????. ?? ?? ??? ?????? ????. ???? ?? ??? ????.

????? ?? ???? ?????? ?? ??????? ??? ?????? ???????!!
  • נראה לי שיש בעיה באתר- קורה המון פעמים שאני ניכנסת והכול מופיע בסימני שאלה? ככה כמו התגובה למעלה - מה ניסגר?
    מנהלות הפורום אפשר לבדוק את הנושא בבקשה...
  • איזה מעצבן!! אני כבר לא זוכרת מה כתבתי....

גם לי קרה כמה פעמים שנכנסתי והכל הופיע בסימני שאלה...
  • תקשיבי מאמי לאנשים תמיד יהיה מה להגגיד גם אם תרזי וגם אם תשמיני..גם אני 9 חודשים בדיוק אחרי החתונה וירדתי מאז שהכרתי את בעלי מעל 10 קילו ואני מטר 73 ושוקלת 57 וכולם אומרים לי אכס את נראת ילדה בת 15 וחומותי בכלל עצבנית בגלל זה ובעלי גם ועם כל הכבוד אני לא מתייחסת לזה מה אכפת לך מה אנשים יגידו גוף שלך חיים שלך בעלך אוהב אותך זה הכי חשוב:)!!!אם ממש תרצי להרזות דברי איתי
    אני עששיתי את כל הדיאטות שיש בעולם חחחח
  • תודה בננות.. עודדתן אותי :)
    ובעלי כל הזמן באמת אומר לי את זה - שהוא אוהב וזה מה שחשוב שאני לא אתיחס לאחרים.. הגיע הזמן לא לדפוק חשבון L:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה