היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי כאבים מטורפים כמו לפני מחזור !!! אני בטיול בירושלים עם המשפחה .. ואני פשוט בלתי נסבלת
11 תגובות
עמוד 1
מורני נשמה קודם כל תרגעי ,יש לך עוד זמן עד מכשפה והיא לא תגיעה ,אז אל תספידי עדיין כלום ותמשיכי להנהות מהטיול שלך,אולי זאת השרשה.
מורניי ככה בדיוק היה לי... כאבי מחזור שהלכו והתגברות מיום ליום ואפילו היום יש לי עוד קצת כאבים.. והמצבי רוח.. שלא נדע מצרות. מסכן בעלי... בע"ה גם אצלך יהיו שני פסים החודש ובטא גבוה.. מתי את אמורה לא לקבל??
כמו שהבנות אמרו, מאוד יכול להיות שזו השרשה... הלוואי הלוואי!!! שיהיה בהצלחה, יש לך זמן, בלי לחץ,תהני מהטיול ויהיה בסדר!! :)
איזה מקסימות אתן !!!!!! מה הייתי עושה בלי הפורום הזה ?!?!?!
כבר כמה פעמים יצא לי לשמוע שגם כשבהריון לפני שאת בודקת את מרגישה "ממש כאילו את כל רגע מקבלת מחזור" ככה אמרה לי גיסתי וגם חברה כל אחת בנפרד בלי לשמוע את השניה!!! אני הייתי צריכה לקבל אתמול היום לא ברור בדיוק בינתיים אין זכר תודה לאל ואני מחזיקה את עצמי לא לבדוק שלא להתאכזב... אתמול ושלשום בערב היה לי ממש כאבי מחזור ובמשך היום כלום.... מחזיקה מלאאאאא תהני מהחופשה ככה יעבור לך הזמן מהר