היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש איזו מישהי בעבודה שלי שהיא מעצבנת אותי די הרבה זמן ..עוד הרבה לפני ההריון . פשוט פעם אחת היא תחילה כאילו לצחוק אלי לפני חברה שלי ולרדת אלי סתם ככה..היא חושבת שזה מצחיק.... לא עניתי לה כי זה ילדותי והיא משום מה פרשה את זה כאור ירוק לעשות את זה כל הזמן ומאז כל פעם שהיא עוברת לידי היא חייבת לעקוץ אותי ולצחוק אלי ואם מישהו שומע ליד אז היא בכלל מרוצה. שתקתי די הרבה זמן כי מנהלים מסתובבים שם ולא נעים לי שישמעו מה שיש לי להגיד לה. מה שמעצבן אותי הכי הרבה שאני בהריון ואסור לעשות לי את זה ולפגוע בי ככה וההורמונים משתוללים..ולפני שבועיים עניתי לה בעצבים ולא היה אכפת לי. הבעיה שהיא ממשיכה לרוץ לידי ועם חיוך זדוני לחזוא אל אותן העקיצות כמו איזה ילדה קטנה ולא אכפת לה שאני מתעצבנת ואסור לי כי אני בהריון וזה מעצבן עוד יותר ואני מפחדת שאם היא תמשיך..אני אתפרץ ואגיד דברים שאני אתחרט אם נגיד המנהלים ישמעו ויקבלו אלי רושם רע כי הרי אני בעבודה ולא בגנון..למרות שהיא מתנהגת כאילו כן. מה לעשות? אני כל כך שונאת אותה שבא לי להחטיף לה מכות שיקחו אותה יום אחד באמבולנס מהעבודה וזה מהורמונים ועצבים שהצטברו לי עליה.. בא לי לבכות
16 תגובות
עמוד 1
איזה מפגרת היא אלוהים ישמור!!! תמצאי את הטלפון שלה ותני לבעלך לדבר איתה. שיגיד לה שלא תתעסק איתך!!!
או שתחכי לה בחוץ ותגידי לה שתפסיק לדבר איתך או עליך!!!
גם בחוץ עומדות בנות יחד ומחכות לאוטובוס ואפילו אם אני אנסה להגיד משהו אז היא תעשה גם מזה צחוק ותוציא אותי מפגרת.
אני הייתי מתקשרת אלייה ואומרת לה שהצחוקים שלה וכל היציאות שלה בכלל לא מצחיקים אותי ובכלל לא נעים לי להיות ליידה והייתי אומרת לה ממש בפירוש אני מבקשת שאם אין לך משהו בענייני עבודה להגיד לי אל תדברי איתי או עליי ואל תתקרבי אליי
איז נשים מטומטמות ומשועממות זה פשוט לא יאמן
כל הסיפור הזה נשמע לי כמו גנון אחד גדול קחי אותה הצידה ותגידי לה באסרטיביות אך בחיוך "תקשיבי אני מבינה שאת מנסה להתבדח אבל זה לא נעים לי, ואני מבקשת ממך להפסיק מיד עם כל הבדיחות על חשבוני, חבל שזה ילך למקומות שזה לא צריך ללכת" בלי מכתבים - זה ממש מיותר
אם היא לא תפסיק אחרי דבר כזה אז תתקשרי מהבית כשאף אחד מהבוסים שומע אותך ותקרקפי את אמא שלה
סתם מהבולה חבל על העצבים שלךך שמרי עלייך ועל הילד במה את עובדת ...?? שהיא יכולה כל כך במשך העבודה להציק לך וחוץ מזה עם באמת באה לך לצאת אליה מחוץ לעבודה
אני קלדנית..אבל זה מן מחלקה כזו שעובדת ב 3 משמרות ובכל משמרת 30 קלדניות.לא כל יום אני רואה אותה. היא תופסת אותי ברגעים שאני הולכת לשרותים או לאכול או ממש במטבחון מול כולם. לפני שקרה לי שנפלתי ויש לי נקע ביד בדיוק כמה ימים לפני היא בהפסקת צהריים הרסה לי את התאבון בדיוק כשהלכתי לאכול בזה שלפני כולם קראה לי שמנה והתעצבנתי וביקשתי ממנה שלא תדבר אלי ככה וחשבתי שהיא הבינה והיום חזרתי לעבודה אחרי כמעט שבועיים חופשת מחלה והיא עברה לידי ליד השרותים וצעקה לי שמנמונת..כאילו בכוונה ובחיוך ציני..כנראה לא הספיק לה והיא ממשיכה והיא יודעת שזה עצבן אותי פעם קודמת ,לא אכפת לה שאני בהריון אסור לי להתעצבן ככה.. היא פשוט ממשיכה
ממי בלי מכתבים ושות' תתקשרי אליה עוד הערב ותיכנסי באמאשל'ה
אל תראי לה שאת מפחדת . תעני לה בתקפות !!!. ולא לוותר לדבר איתה תכף ומיד שתפסיק עם זה , פשוט חולרה!!!
נשמע לי שזה מגיע מקנאה. זה כמו בנים שנדלקים על בנות מושכים להם בצמות! תעני לה גם, אבל ככה שהיא תיפול על הרצפה. מכתב זה מיותר לחלוטין ויוציא אותך ילדה קטנה. פשוט תעני לה. וזהו. הנה רעיון תגידי לה משהו בסגנון "כן אני שמנה ולי זה יעבור אחרי הלידה, את נשארת ככה כל הזמן"
עזבי את מה שבוסים יחשבו, זכותך להגן על עצמך אם את מותקפת כל הזמן. את לא חייבת להתפרץ בעצבים, את יכולה להגיב לה בדיוק באותה הדרך, ברוגע, עם חצי חיוך מרוח על הפנים, אבל תתקעי לה ייבושים בדיוק כמו שהיא עושה לך. לבחורה הזאת חסר משהו בחיים, כנראה מגע אנושי, והיא מצאה נקודה רגישה אצלך ומנצלת אותה עד תום - עזבי מכתבים, הם לא באמת יעזרו. הגיע הזמן שתרגיש בדיוק מה שהיא גורמת לך להרגיש.
אל תתעצבני עליה - היא זאת שיש לה בעיה בראש, לא את.
כוסאמאשל'הההההה
מקפיצה
תודה בנות....יש לכן עצות טובות.אני כבר גם חשבתי על לענות לה בדיוק כמו שהיא עושה לי ונראה איך היא תרגיש. כי היא חושבת שאני אמשיך לשתוק כמו פעם ..אבל היא הולכת לגלות שאני לא..והיא תהיה בהלם
היום היא עוד הפעם קראה לי שמנה ושימו לב שזו הפעם השניה כבר אחרי שביקשתי לא לקרוא לי ככה. כנראה היא החליטה שמעכשיו זה הכינוי שלי כי לפני זה היא הייתה קוראת לי מלא זמן בכינוי אחר. אבל אני עניתי לה ואני גאה בעצמי