התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

רציתי להתייעץ אתכן בנוגע לסוגיה שלא כ"כ עולה בפורום.... עבודה.

אני עורכת דין. הוסמכתי לפני כשבועיים ועכשיו אני אמורה לחפש עבודה. אני מאוד רוצה לעבוד במגזר הציבורי (בית משפט לדוג') ואני בתהליכים של מכרז, זה פשוט לוקח זמן כי יש כמה שלבים. אני ממש לא רוצה לנסות אפילו לחפש עבודה בשוק הפרטי, גם בגלל שלא מתאים לי לעבוד עכשיו כל יום עד 21:00 במינימום וגם בגלל שאנחנו כבר תקופה מנסים להיכנס להיריון ונראה לי ממש בעייתי להגיע למקום עבודה חדש ובע"ה מהר מאוד לומר שאני בהיריון. לעומת זאת, בשירות המדינה מקבלים את זה יותר בהבנה...

אף פעם לא חשבתי לעצמי שאני אנסה להיכנס להיריון במצב בו אין לי עבודה... אבל אנחנו מנסים כבר 9 חודשים ובעלי נמצא המון בחו"ל ויצא שהוא לא היה בארץ בתקופות הביוץ כמעט בכלל... בביוץ הקרוב (שבוע הבא) הוא יהיה בארץ ואני פשוט לא מסוגלת לוותר על ההזדמנות... בטח לא כשאני יודעת שיכול להיות שיקח הרבה מאוד זמן עד להזדמנות הבאה...

אני מרגישה שלא יהיה נכון לא לנסות החודש. כלומר כבר לקחתי החלטה שננסה, אבל זה עדיין מעסיק אותי ואני מפחדת שאצטרך לחפש עבודה בהיריון....

מה אתן אומרות?
5 תגובות
עמוד 1
  • הי מיקיה
    9 חודשים זה זמן אף אחת לא היתה רוצה להיות בהריון ללא עבודה
    אבל זה משהוא שאת רוצה בו המון זמן וגם ממה שהבנתי אין לך מלא הזדמנויות כי בעלך נמצא בחול הרבה אז לכי על הריון ואני מאמינה שכבר המזל יפתח לך הכול משמים....
    מה שצריך לקרות יקרה....
    מאחלת לך המון בהצלחה
  • היי ,
    זה שיקול כ״כ אישי ותלוי בכל הרבה פרמטרים שקשה קצת לענות לך .
    אבל אני חייבת להגיד שזה ממש מרתיח אותי שנשים בכלל צריכות לעשות שיקולים כאלה זה פשוט חוצפה שמעבידים צריכים לתת לאישה להרגיש לא נעים על כך שהיא מתכננת משפחה או מתכוונת לתכנן . חס וחלילה שאישה תיכנס להריון בשנה הראשונה לעבודה חלקם עוד חצופים וישאלו אותך האם את מתכננת הריון בקרוב , וחלקם בכלל לא יקבלו אותך כי את ״ השקעה לא משתלמת ״ .
    הם שכחו שגם אותם הביאה איזה אמא ולא באמת החסידה !
    קורין
  • קודם זה לוקח זמן... גם אם תקלטי החודש

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מו שענו לך השיקול הינו אישי אבל מניסיון אל תדחו במיוחד אם בעלך לא נמצא הרבה בארץ רק דבר קטן מה יהיה אחרי הלידה תהיה לך עזרה אני דווקא יוצר חושבת על זה כי עבודה תמיד אפשר למצוא אתם לדעתי צריכים לשוחח ברצינות על הנושא הזה כי לגדל ילד זה לא פשוט
    מקווה שהכל יסתדר ואני מאמינה שזה יבוא בזמן הכי נכון לכם
  • היי בנות,

תודה על התשובות שלכן. אני יודעת שזה עניין אינדיבידואלי אבל הוא מעסיק אותי ואין כל כך עם מי לדבר עליו... בעלי אומר לי שיהיה בסדר ושנסתדר (בהיבט הכלכלי) אבל זה לא הדבר היחיד שמטריד אותי, אני גם לא רוצה לשבת בבית כל כך הרבה זמן, אם ייצא מצב שלא אמצא עבודה... במיוחד בתחום שאני עוסקת בו, זה לא מקובל... זה נראה לא טוב אחר כך בקורות חיים וזה יפגע לי בביטחון בראיונות...

קורין- את כל כך צודקת במה שאת אומרת. זה ממש מרתיח. אנחנו לא אמורות להרגיש בעמדת נחיתות בגלל שאנחנו נשים בגיל הפוריות, אנחנו לא צריכות להיות במתח אם יפטרו אותנו או לא, וזה מאוד מעצבן כשמעסיקים שואלים שאלות בנושא הזה בראיונות, לפעמים הם שואלים שאלות שעל פניו אין איתן בעיה, ומחביאים בתוכן מניע נסתר...

שוב תודה רבה על התשובות. זה מאוד עוזר סתם לדבר על זה, אפילו שאין תשובה נכונה או פתרון אחד ברור.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה